Il dışı ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Il dışı ne zaman açılacak?
  2. Il dışı sonuçlarına nereden bakılır?
  3. 2021 il dışı atama sonuçları nereden öğren?
  4. Il dışı 2021 ne zaman açıklanacak?
  5. Öğretmenlerin il dışı tayinleri 2021 açıklandı mı?
  6. Il dışı atamalar ne zaman bitiyor?
  7. Öğretmen tayinleri nasıl yapılır?
  8. 2021 Öğretmen Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
  9. Öğretmenlerin il dışı tayinleri açıklandı mı?

Il dışı ne zaman açılacak?

Farklı bir ilde görev yapmak isteyen öğretmenler için il dışı atama başvurusu 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İl dışı atama ve tayinler ihtiyaç listesi içerisinde yer alan bilgilere göre yapılacak. MEB tarafından gerçekleştirilen 2021 il dışı tayin başvuruları bugü itibariyle başlıyor.

Il dışı sonuçlarına nereden bakılır?

Öğretmen il dışı atama tayin sonuçları MEBBİS ekranından görüntülenecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın "https://personel.meb.gov.tr/" internet adresinden atama tayinleri duyurusu yapıldı. Sonuçları aşağıdaki ekrandan sorgulayabilirsiniz.

2021 il dışı atama sonuçları nereden öğren?

2021 yılı il dışı isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarına MEBBİS üzerinden erişilebilecek. Sonuçlara MEBBİS il dışı öğretmen atama ekranından bakmak için TIKLAYINIZ. Öğretmen il dışı atama tayin sonuçları MEBBİS ekranından görüntülendi.

Il dışı 2021 ne zaman açıklanacak?

İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme işlemi için sonuçlar 4 Ağustos tarihide açıklanacak.

Öğretmenlerin il dışı tayinleri 2021 açıklandı mı?

İl dışı atama sonuçları açıklandı İl dışı atama başvuru sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Ağustos 2021 tarihinde açıklandı.

Il dışı atamalar ne zaman bitiyor?

7. Yurt dışında görevlendirilenler ile aylıksız izinli olan öğretmenlerden yurt dışı görev süresi veya aylıksız izinlerinin tarihine kadar sona ereceğini belgelendirenler, diğer şartları da taşımaları kaydıyla yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir.

Öğretmen tayinleri nasıl yapılır?

İl içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri yapacak öğretmenler başvurularını 'mebbis.meb.gov.tr' veya 'personel.meb.gov.tr' internet adreslerinden gerçekleştirecek.

2021 Öğretmen Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Takvime göre, ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 2021 atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları ise 'de açıklanacak.

Öğretmenlerin il dışı tayinleri açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme işlemi için sonuçlar 4 Ağustos tarihide açıklanacak.