Adana Kitap Fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Adana Kitap Fuarı ne zaman?
  2. Adana Tarım Fuarı Yapılacak mı?
  3. Adana 2021 Tarım fuarı ne zaman?
  4. Antalya tarım Fuarı ne zaman?
  5. Izmir kitap fuarı 2021 ne zaman?

Adana Kitap Fuarı ne zaman?

tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 12. Kitap Fuarı, 5- tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Adana Tarım Fuarı Yapılacak mı?

Adana Tarım Fuarı 15Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Süt Endüstrisi ve Tarımsal Mekanizasyon. Uluslararası Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı 2- tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Adana 2021 Tarım fuarı ne zaman?

Adana Tarım Fuarı 15Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk, Süt Endüstrisi ve Tarımsal Mekanizasyon. Uluslararası Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı 2-6 Kasım 2021 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Antalya tarım Fuarı ne zaman?

Growtech 20. yılında 24- tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde uluslararası sektör liderlerini bir araya getirecek!

Izmir kitap fuarı 2021 ne zaman?

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 26. İzmir Kitap Fuarı, Nisan 2021'de Kültürpark – Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda yapılması bekleniyor.