Adem Kılıççı kiminle evleniyor?

İçindekiler:

  1. Adem Kılıççı kiminle evleniyor?
  2. Adem ve Sabriye sevgili mi?
  3. Adem Kılıçcı nerelidir?
  4. Dalaka kiminle aşk yaşıyor?
  5. Adem Kılıççı Survivor hangi takımdaydı?
  6. Atakan Işıktutan sevgilisi kimdir?
  7. Survivor Adem kaçıncı oldu?
  8. Nagihan ne zaman şampiyon oldu?

Adem Kılıççı kiminle evleniyor?

Adem Kılıççı'nın özel hayatına baktığımızda evli değil, bekardır. Çocuğu da yoktur. Hiç uzun süren bir ilişkisi olmamıştır. Survivor 2017 de yarışan arkadaşı Sabriye Şengül ile aşk yaşadıklarına dair söylentiler çıkmıştı.

Adem ve Sabriye sevgili mi?

Herkes Survivor'dan döndüklerinde Adem ile Sabriye'nin birlikte olmalarını bekliyordu. Ancak olaylar öyle gelişmedi. Sabriye Şengül en son Instagram hesabından sevgili olmadıklarını duyurdu ve ilişkiniz var diye soran takipçilerine "O benim kardeşimdir! İlerisi olamaz bizim dostluğumuz ömürlük" yanıtını verdi.

Adem Kılıçcı nerelidir?

Adem Kılıççı (d. , Ağrı), Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan (Kafkasya'dan) gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesinin Erzurumlu olduğunu belirtmiştir.

Dalaka kiminle aşk yaşıyor?

Dalaka'nın sevgilisi Dimitris Fidirikos ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşması ise ikilinin hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Adem Kılıççı Survivor hangi takımdaydı?

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI KİMDİR? Survivor All Star takımının dikkat çeken isimlerinden olan Adem Kılıççı, 1986 Ağrı doğumlu. Adem Kılıççı boksör ve İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi.

Atakan Işıktutan sevgilisi kimdir?

Ne aşkı?" dedi. Atakan Işıktutan, Survivor'da tanıştığı Yunan sorcu Katerina Dalaka için de "Sonsuza kadar kalbimde olacak" ifadelerini kullandı.

Survivor Adem kaçıncı oldu?

Geriye kalan Adem, Anıl ve Nagihan üçlüsünden Anıl ikinci elenen isim oldu. Böylece Adem ve Nagihan büyük finale kaldı. 30 Haziran'da yapılan Kıbrıs finalinde canlı SMS'e çıkan Adem ile Nagihan'dan en çok oyu alan Adem Survivor'da zafere ulaştı.

Nagihan ne zaman şampiyon oldu?

Aylardır süren zorlu mücadelenin ardından Survivor'da şampiyon olan yarışmacı Adem Kılıççı oldu. Geçen sene de finale kalan Adem Kılıççı, şampiyonluğu Ogeday Girişken'e kaptırmıştı. Bu sene Nagihan Karadere ile finale kalan Adem Kılıççı, Survivor 2018'de şampiyon olan isim oldu.