Kargo kimlik ister mi?

İçindekiler:

  1. Kargo kimlik ister mi?
  2. Kargom nerede tc ile sorgulama?
  3. Kargo takip numarasını nasıl öğrenebilirim?
  4. Aras kargo takip numarasını nasıl öğrenebilirim?
  5. Kargo takip numarası kaç haneli olur?
  6. Aras Kargo takip numarası kaç hane?
  7. Yurtiçi Kargo takip numarası kaç haneli?
  8. PTT Kargo takip numarası kaç haneli?
  9. Ptt gönderi takip sorgulama nasıl yapılır?
  10. PTT Kargo adıma gelen kargo var mı?
  11. PTT barkod no nasıl alınır?

Kargo kimlik ister mi?

Aslında kargo teslim alınırken kimlik numarası vermek tüm gönderiler için zorunludur. ... Bu yasalar gereğince kargo teslim alınırken mutlaka T.C. kimlik numarası verilmesi gerekmektedir.

Kargom nerede tc ile sorgulama?

T.C ile kargo takibi yapmak isteyen kişiler de yine aynı şekilde 444 1 788'i arayarak kargolarının durumunu öğrenebilir.

Kargo takip numarasını nasıl öğrenebilirim?

Kargo takip numarasını öğrenmek için gönderi beklediğiniz şirketin şubesine başvurabilir veya müşteri hizmetlerini arayarak bilgi edinebilirsiniz. Durumların her ikisinde de yetkili kişi sizden kimlik ve adres bilgilerinizi isteyecektir. Doğrulamalar yapıldıktan sonra kargo takip numarasını öğrenmeniz mümkündür.

Aras kargo takip numarasını nasıl öğrenebilirim?

Elinizde bir kargo takip numarası var fakat sorgulama yapamıyorsanız, numaralı Aras Kargo Müşteri Hizmetlerini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Kargo takip numarası kaç haneli olur?

Gönderim Nerede? Lütfen 12 haneli gönderi takip numaranızı ya da 8 haneli fatura numaranızı giriniz.

Aras Kargo takip numarası kaç hane?

Aras kargo sitesinden 13 haneli içinde rakamlar olan numaralarla takip edebilirsiniz. Ancak Gittigidiyor gibi yerlerden size fiş numarası verilebilir. Bu fiş numarasını kendi sitesinden takip edemiyorsunuz. Bu şekilde elinizde 14 haneli numara varsa altta verdiğim linki kendinize göre doldurup linki yapıştırın.

Yurtiçi Kargo takip numarası kaç haneli?

12 haneli kargo takip numarası (gönderi numarası) veya fatura numarası bilgilerini girmeniz işlemlerinizi daha da hızlandıracaktır...

PTT Kargo takip numarası kaç haneli?

Gönderi Takibi Her bir barkod numarası 13 haneli olmalıdır.

Ptt gönderi takip sorgulama nasıl yapılır?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT Kargo adıma gelen kargo var mı?

PTT şubelerinden adınıza kargo gönderilip gönderilmediğini merak ediyorsanız 444 1 788 müşteri hizmetlerini arayarak veya size en yakın PTT kargo şubesine uğrayarak öğrenebilirsiniz. ... Eğer gönderi takip elinizde numarası var ise PTT Gönderi Takip sayfasından kargo sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

PTT barkod no nasıl alınır?

PTT Üzerinden Barkod Sorgulama Bu noktada öncelikle http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ linkini tıklamalısınız. Sonrasında karşınıza çıkan sayfadaki kutucuğa barkod numaranızı yazmalısınız.