Anadolu Jet bilet faturası nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Anadolu Jet bilet faturası nasıl alınır?
  2. Anadolu Jet Biletimi nasıl değiştirebilirim?
  3. Anadolu Jet bilet nasıl açığa alınır?
  4. Anadolu Jet PNR kodu nedir?
  5. Biletleme Servis Ücreti ne demek?
  6. Uçak bileti tarihi değiştirilebilir mi?
  7. Acentede biletleme ne demek?
  8. Biletleme işlemi nedir?

Anadolu Jet bilet faturası nasıl alınır?

Koltuk satın aldığınızda koltuğunuz için bilet numarası verilir. Bu bilet numarası ile sitemizde Online İşlemler'in içerisinde Mali e-Bilet başlığına tıklayarak satın almış olduğunuz koltuğun faturasını görüntüleyebilirsiniz. Biletinizi bir acenteden satın aldıysanız lütfen faturanızı almak için acenteye başvurunuz.

Anadolu Jet Biletimi nasıl değiştirebilirim?

Anadolu Jet Havayolları'ndan daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizi 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile değiştirebilirsiniz.

Anadolu Jet bilet nasıl açığa alınır?

Biletin açığa alınabilmesi için, biletteki ilk uçuş tarihinden önce rezervasyonun iptal ettirilmesi gerekmektedir. Biletin açığa alınması amacıyla yapılacak iptal işlemlerinin Türk Hava Yolları veya AnadoluJet çağrı merkezi, satış ofisleri veya biletin alındığı acenteler üzerinden yapılması gerekmektedir.

Anadolu Jet PNR kodu nedir?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. ... PNR kodu internetten bilet aldığınızda e-mail yoluyla size gönderiliyor.

Biletleme Servis Ücreti ne demek?

Biletleme servis ücreti (BSÜ); Türk Hava Yolları Satış Ofisleri, çağrı merkezimiz veya Online olarak Web sitemiz ya da mobil uygulamalardan satın alınan biletler için tahsil edilen hizmet bedelidir.

Uçak bileti tarihi değiştirilebilir mi?

Evet. Ama dikkatinizi çekmek isteriz ki: Biletlerdeki bütün değişiklikler(tarih,güzergah vb.) hava yolu şirketi tarafından uygulanan tarife koşullarına göre, taşıyıcının iç kurallarına ve acentamızın telif hakkı kurallarına göre işlenmektedir.

Acentede biletleme ne demek?

Ticketing, bir kişiye taşıma ve yolculuk ( seyahat ) belgesini düzenleyip satışını yapmaktır. Bilet satış işlemi karmaşık ve spesifik ( çok özel) bir faaliyettir.

Biletleme işlemi nedir?

Ticketing / Biletleme: Bir kişiye seyahat belgesini düzenleyip satışını yapmaktır.