Self servise nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Self servise nasıl girilir?
  2. Turkcell self servis sifresi nasıl alınır?
  3. Turkcell self servis nedir?
  4. Telefon Dökümü nasıl alınır Turkcell?
  5. Turkcell mesaj dökümü nasıl alınır?
  6. Vodafon self servis nedir?
  7. 05 kime ait?
  8. Vodafone telefon dokümanı nasıl çıkarılır?
  9. Turkcell kullanım detaylarını nasıl öğrenebilirim?
  10. Turkcell dökümanda neler çıkar?
  11. Vodafone dokuman nasil cikar?
  12. Vodafone Self Servis hat dökümanı nasıl bakılır?
  13. Eşimin Vodafone telefon detaylarını nasıl öğrenebilirim?

Self servise nasıl girilir?

(**) Şifrenizi S ya da SIFRE yazıp 7000'e ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da www.vodafone.com.tr anasayfada bulunan Online Self Servis "Ücretsiz Üye Ol" adımından kolaylıkla alabilirsiniz.

Turkcell self servis sifresi nasıl alınır?

Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Turkcell Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Turkcell self servis nedir?

Self Servis Dijital Operatör Uygulaması'yla kalan tutarınızı ve paketinizi görüntüleyebilir, faturanızı inceleyip ödeyebilir, size özel cihaz, uygulama ve paket tekliflerini inceleyip satın alabilir, sabit internet ve hatlarınızı ekleyip yönetebilirsiniz. Üstelik tüm taleplerinizi iletip kolayca takip edebilirsiniz.

Telefon Dökümü nasıl alınır Turkcell?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 5 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell mesaj dökümü nasıl alınır?

Turkcell fatura ve mesaj dökümünü görüntülemek için Turkcell hesabım uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. İster cepten isterseniz bilgisayardan telefon numaranız ve şifreni girerek giriş yapmanız mümkün. Giriş yaptıktan sonra soldaki profil resminize tıkladığınızda faturalarım linkini tıklamanız yeterlidir.

Vodafon self servis nedir?

Online Self Servis'i kullanarak firma abonelik işlemlerinizi HIZLI, KOLAY ve ÜCRETSİZ olarak gerçekleştirebilirsiniz. Firmanız faturalı hat abonesi ise; Faturanızı görüntüleyebilir ve ödeme yapabilirsiniz. Fatura analiz ve raporlama fonksiyonlarıyla, fatura bilgilerinizi daha detaylı bir şekilde inceleyebileceksiniz.

05 kime ait?

532 757 2222 Ücretsiz Hizmet Hattı, müşterilerimizi, kullanımlarına uygun tarife, kampanya ve servislerle buluşturan, ayrıca müşterilerimizin fatura detaylarıyla ilgili ayrıntılı bilgi alabildiği, güncel kullanım bilgisini sorgulayabildiği sesli yanıt sistemimizdir.

Vodafone telefon dokümanı nasıl çıkarılır?

Giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan Tarifelerim ve Kullanımlarım kısmına tıklayın. Kullanım Detayları yazan kısma tıkladıktan sonra bilgiler sayfaya gelecektir, Kenarda duran Konuşma butonuna tıklayan Telefon Dokümanı çıkarılır.

Turkcell kullanım detaylarını nasıl öğrenebilirim?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell dökümanda neler çıkar?

Turkcell arama ve konuşma dökümü alabileceğiniz gibi Turkcell mesaj dökümünü almanızda mümkün. Hangi tarihte saat kaçta ve kime mesaj atıldığını fatura detaylarında görmeniz mümkün. Fatura detayını incelerken konuşma, mesaj ve internet kullanım detayları görünür.

Vodafone dokuman nasil cikar?

542 ya da 00 00 numaralarından birini arayarak müşteri temsilcileri ile görüşebilir ve dökümünüzün e-posta adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Vodafone Self Servis hat dökümanı nasıl bakılır?

Vodafone Self Servisi Görüşme Detayları Nasıl Bakılır İlk olarak Vodafone online işlerler sayfasına girip telefon numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra ana sayfada Tarifim ve Kullanımlarım kısmına tıklayarak Kullanım Detaylarım adımını tıkladığınızda bilgileri görebilirsiniz.

Eşimin Vodafone telefon detaylarını nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Arama Dökümü Alma Yöntemleri
  1. Size en yakın Vodafone bayisine kimliğinizle gidip geriye dönük görüşme detaylarını alabilirsiniz. ...
  2. Vodafone çağrı merkezini arayıp ayrıntılı arama istediğinizde e-posta adresine gönderilmesini sağlayabilirsiniz. 542'yi ya da 0542-542-00-00 numaraları aramanız yeterlidir.
Daha fazla öğe...