Işletme de hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. Işletme de hangi dersler var?
  2. AÖF işletme bölümünde hangi dersler var?
  3. Açık öğretim işletme nedir?
  4. AÖF işletme mezun olmak için kaç kredi lazım?
  5. 4 yıllık işletme yönetimi mezunları ne iş yapar?
  6. 2 yıllık işletme mezunları ne iş yapar?
  7. Anadolu Üniversitesi işletme bölümü hangi fakültede?
  8. AÖF kaç kredi ile mezun olunur 2021?
  9. AÖF kaç ortalama ile mezun olunur?
  10. Işletme bölümü hangi kurumlara atanır?
  11. Işletme yönetimi diploması ne işe yarar?
  12. Işletme yönetimi önü açık mi?
  13. Işletme yönetimi ataması var mı?
  14. Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler hangi fakültede?
  15. AÖF den mezun olmak için kaç kredi gerekli?

Işletme de hangi dersler var?

İŞLETME | Hangi Dersler Var? Mikroiktisada Giriş, Davranış Bilimleri, Yönetim İlkeleri, Üretim Stratesjisi ve Üretim Sistemi Tasarımı, Pazarlama Yönetimi,Finansal Yöneim I-II, Yönetim Bilgi Sistemleri bölüm dersleri arasında yer alıyor.

AÖF işletme bölümünde hangi dersler var?

1.YARIYIL (Güz Dönemi)
Ders KoduDers AdıZorunlu/Seçmeli
İŞL105Uİşletme İlkeleriZorunlu
MAT103UGenel MatematikZorunlu
MUH103UGenel Muhasebe IZorunlu
SOS113UDavranış Bilimleri IZorunlu
3 satır daha

Açık öğretim işletme nedir?

İşletme Fakültesi, yükseköğretimin geniş kesimlere yaygınlaştırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunan bir fakültedir. Fakülte, Açıköğretim sisteminin; TV programları, e-öğrenme, alanında en uzman öğretim üyelerinin özel olarak hazırladığı ders kitapları gibi zengin olanaklarını öğrencilerinin hizmetine sunmaktadır.

AÖF işletme mezun olmak için kaç kredi lazım?

İşletme Lisans Programında 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, Genel Not Ortalaması (GNO) en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz.

4 yıllık işletme yönetimi mezunları ne iş yapar?

İşletme Yönetimi Bölümü mezunları, pek çok kurum içinde pazarlama, finans, alım-satım, insan kaynakları gibi pek çok alanda çalışma imkanı bulabilirler. Bu bölümden mezun olan kişiler üniversitede kalarak akademik kariyer yapmaya devam ettiği takdirde bu kişiler, akademisyen olarak görev yapar.

2 yıllık işletme mezunları ne iş yapar?

İşletme yönetimi önlisans programını başarıyla bitirmiş olan mezunlar kişiler, birçok kurum içerisinde pazarlama, insan kaynakları, finans, alım-satım gibi alanlarda kendilerine yer bulabilirler. Mezun bireylerin gerekli yeterlilikleri karşılamaları halinde akademisyenlik de yapabilmektedirler.

Anadolu Üniversitesi işletme bölümü hangi fakültede?

İktisat Fakültesi | Anadolu Üniversitesi.

AÖF kaç kredi ile mezun olunur 2021?

Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ notu olmayan Genel Not Ortalaması en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans veya önlisans diploması ...

AÖF kaç ortalama ile mezun olunur?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin bir programdan mezun olabilmesi için Genel Not Ortalamasının (GNO) en az 2.00 olması gerekmektedir.

Işletme bölümü hangi kurumlara atanır?

İşletme bölümü üniversitelerde türkçe ve ingilizce olarak ayrı okutulmaktadır....İşletme bölümü mezunlarının kamuda çalışacağı birimler şunlardır:
  • TBMM Uzman Yardımcılığı
  • Vergi Müfettiş Yardımcılığı
  • PTT Müfettiş Yardımcılığı
  • YKYK Müfettiş Yardımcılığı
  • İdari Hakimlik.
  • Kaymakamlık.
  • Sayıştay Denetçiliği.
  • Değerlendirme Uzmanlığı
Daha fazla öğe...

Işletme yönetimi diploması ne işe yarar?

İşletme yönetimi bölümünün amacı, kamu veya özel sektör içerisinde bulunan büyük ve küçük işletmeler için finans ve yönetim açısından donanımlı öğrencileri yetiştirmektir. İşletme yönetimi bölümünün bir diğer amacı hazır olan şirketler dışında yeni girişimler içerisinde yer alacak öğrencileri yetiştirmektir.

Işletme yönetimi önü açık mi?

İşletme yönetim bölümü üniversite tercih döneminde sıklıkla araştırılan ön lisans bölümlerinden bir tanesidir. Özellikle tercih döneminde önü açık olan bölümlerden olan işletme yönetimi bölümü Türkiye'de ki önde gelen üniversitelerde de eğitimi verilen bir bölümdür.

Işletme yönetimi ataması var mı?

İŞLETME YÖNETİMİ KPSS 2018/1 MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI İşletme yönetimi mezunlarının 2018/1 merkezi atamalarında girdiği kadrolar en düşük 84,982 en yüksek ise 95,397 ile kapatmıştır. ... İşletme yönetimi bölümü mezunlarının tercih yapabilmesi için de KPSS önlisans sınavına girmiş olmaları gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler hangi fakültede?

Sağlık Bilimleri Fakültesi | Sosyal Hizmet Bölümü | Program Profili.

AÖF den mezun olmak için kaç kredi gerekli?

Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ notu olmayan Genel Not Ortalaması en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans veya önlisans diploması ...