Turkcell paket sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell paket sorgulama nasıl yapılır?
  2. Turkcell tarifeler nasıl yapılır?
  3. Turkcell nekadar dakikam kaldı nasıl öğrenebilirim?
  4. Turkcell bana özel kampanyaları nasıl öğrenebilirim?
  5. Turkcell ne kadar kontör kaldı?
  6. Telefonda ne kadar kontör kaldığını nasıl öğreniriz?
  7. Ne kadar Taahhütüm kaldı Türk Telekom?
  8. Turkcell kampanyaları nasıl öğrenirim?
  9. Türk Telekom bana özel paketleri nasıl öğrenebilirim?

Turkcell paket sorgulama nasıl yapılır?

Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turkcell tarifeler nasıl yapılır?

Turkcell.com.tr anasayfası sağ tarafta bulunan "Giriş" bölümünden giriş yapın. En alttaki "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol taraftaki menüde "Paket ve Tarifelerim" bölümünden mevcut paket ve tarifelerini görüntüleyebilir ve değişiklik yapabilirsiniz.

Turkcell nekadar dakikam kaldı nasıl öğrenebilirim?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak "ara" tuşuna basabilir ya da K urumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Turkcell bana özel kampanyaları nasıl öğrenebilirim?

Sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre en uygun kampanyaları keşfetmek için lütfen sitemize giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra Turkcell.com.tr ana sayfasında “Kampanyalar” seçeneğinin üzerine tıklayın. Sayfanın en üstünde yer alan "SİZE ÖZEL KAMPANYALAR" kısmından ulaşabilir ve detaylarını inceleyebilirsiniz.

Turkcell ne kadar kontör kaldı?

Hattınızdaki TL miktarını hemen öğrenmek için tıklayınız. Ayrıca, cep telefonunuzdan *123# tuşlayıp, arama tuşuna başarak da öğrenebilirsiniz.

Telefonda ne kadar kontör kaldığını nasıl öğreniriz?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Ne kadar Taahhütüm kaldı Türk Telekom?

Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz. Ardından 3 ve daha sonra 2 tuşlarına basıp gönderdikten sonra taahhüt kalan süre ve cayma bedeli SMS olarak tarafınıza gelecektir.

Turkcell kampanyaları nasıl öğrenirim?

Kampanyaları nasıl görüntüleyebilirim? Turkcell.com.tr ana sayfasında “Kampanyalar” seçeneğinin üzerine tıklayın. Tüm kampanyalar seçili iken Faturalı hat sekmesine tıklayarak Hazır Kart'a ait kampanyaları görüntüleyebilirsiniz. Faturalı Hat KAMPANYALARINI SOL TARAFTA YER ALAN KATEGORİLERE GÖRE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Türk Telekom bana özel paketleri nasıl öğrenebilirim?

Bana Özel 3 GB Paketi'nde tam 3 GB cepten internet, her yöne 750 DK ve her yöne 1000 SMS sadece 28 TL! Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz ve Detaylar sekmesinde belirtilen paketlerden birini kullanıyorsanız, BANAOZEL3GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Bana Özel 3 GB Paketi'niz cebinize gelsin!