Digitürk Play üyelik ne kadar?

İçindekiler:

  1. Digitürk Play üyelik ne kadar?
  2. Digiturk üyesi Digiturk Play kullanabilir mi?
  3. Digitürk Play nasıl alırım?
  4. Digitürk Play paralı mı?
  5. Digitürk Play Taraftar Paketi ne kadar?
  6. Digitürk play ne demek?
  7. Digitürk Play ile beIN CONNECT aynı mı?
  8. Digiturk Play tek maç ne kadar?
  9. Digiturk Play ne demek?
  10. Beinsport Taraftar Paketi ne kadar?
  11. beIN Connect ile Digiturk Play aynı mı?
  12. Digitürk Play tek maç satın alma nasıl?
  13. beIN Connect aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Digitürk Play üyelik ne kadar?

Süper Lig Paketi ile futbolun heyecanını doyasıya yaşayın....Digiturk Play Paketleri.
Digiturk Play Paketleri3 Ekran (Web, Cep, Tablet)4 Ekran (Smart TV, Web, Cep, Tablet)
Süper Lig Aylık Paket99 TL109 TL
Spor Extra+ Aylık Paket24 TL34 TL

Digiturk üyesi Digiturk Play kullanabilir mi?

Hizmetten Digiturk üyesi olan veya üye olmayan herkes yararlanabilmektedir. ... Mevcut bir Digiturk aboneliğiniz varsa satın aldığınız paketleri faturanıza yansıtabilirsiniz.

Digitürk Play nasıl alırım?

Digiturk Play paketlerini nerden satın alabilirim? Digiturk Play sitesinde Abonelik bölümünden paket satın alabilirsiniz. Ayrıca Bayiler sayfamızdan size en yakın bayimizin bilgilerine ulaşıp paket satın alabilirsiniz.

Digitürk Play paralı mı?

Eğlence Paketi, aylık yenilemeli bir ürün olup fiyatı web, cep, tablet izleme alanları için 12,90 TL/ay; Smart TV, web, cep, tablet izleme alanları için 24,90 TL/ay'dır.

Digitürk Play Taraftar Paketi ne kadar?

Digiturk'ün tüm içerikleri bu pakette toplandı. Full paket 79 TL'den başlayan fiyatlarla!

Digitürk play ne demek?

Kısaca tanımlamak gerekirse beIN CONNECT (eski adıyla Digiturk Play), Süper Lig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle sloganıyla hizmet veren bir internet tv platformu. ... Bir sene sonra, sadece Digiturk web tv üyeliği alabilme imkanı kullanıcıya sunuldu.

Digitürk Play ile beIN CONNECT aynı mı?

*GÜNCELLEME: 2020 Eylül ayı itibariyle bütün Digiturk Play üyelerinin hesapları beIN CONNECT'e taşındı. ... Kısaca tanımlamak gerekirse beIN CONNECT (eski adıyla Digiturk Play), Süper Lig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle sloganıyla hizmet veren bir internet tv platformu.

Digiturk Play tek maç ne kadar?

Digiturk tek maç satın alarak takımınızın maçlarını uygun fiyata internet üzerinden canlı izleyebilirsiniz....20 beIN Connect Fiyat Listesi.
Digiturk beIN Connect Paketleri3 Ekran (Web, Cep, Tablet)4 Ekran (Smart TV, Web, Cep, Tablet)
12 Aylık Paket768 TL888 TL
1 satır daha

Digiturk Play ne demek?

Kısaca tanımlamak gerekirse beIN CONNECT (eski adıyla Digiturk Play), Süper Lig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle sloganıyla hizmet veren bir internet tv platformu. ...

Beinsport Taraftar Paketi ne kadar?

- Taraftar paketine 21,99 TL'lik Turksat Giriş Paketi ile birlikte üye olunabilir. 12 ay ya da 24 ay taahhüt vererek bu hizmete üye olabilirsiniz. Tüm yayınlar TURKSAT uydusu üzerinden izlenir. 12 aylık tekliften faydalanmak için DIGITURK uyumlu Irdeto uydu alıcı sahibi olunması gerekir.

beIN Connect ile Digiturk Play aynı mı?

Kısaca tanımlamak gerekirse beIN CONNECT (eski adıyla Digiturk Play), Süper Lig Maçlarını, Film ve Dizileri Web'den Canlı İzle sloganıyla hizmet veren bir internet tv platformu. ... Bir sene sonra, sadece Digiturk web tv üyeliği alabilme imkanı kullanıcıya sunuldu.

Digitürk Play tek maç satın alma nasıl?

Digiturk'ün üyelerine sunduğu "İzle-öde" servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 2 Taraftar kanallarından tek maç satın alarak izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

beIN Connect aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Hayır bir kullanıcı adı ile aynı anda tek bir yerden izleme yapılabilir. Digiturk beIN Connect kutusu olanlarda, kutu dışında yine aynı anda 1 yerden izleyebilirler yani 1 kutu+1 mobil cihaz.