PTT kargo nasıl takip edilir?

İçindekiler:

  1. PTT kargo nasıl takip edilir?
  2. PTT kargo Takip hangi şubede?
  3. Kargonun ne olduğunu öğrenme?
  4. Ptt adıma gönderi var mı?
  5. PTT kargo takip numarası kaç haneli olur?
  6. MNG kargom nerede takip no?

PTT kargo nasıl takip edilir?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

PTT kargo Takip hangi şubede?

Ptt kargom hangi şubede, kargom hangi Ptt şubesinde? diye soruyorsanız, telefon numarası ile sorgulamak en doğru yol olacaktır. Telefon ile kargo takip öğrenmek için sadece 4 numaralı hattı aramanız ve müşteri hizmetlerine bağlanmanız yeterli olacaktır.

Kargonun ne olduğunu öğrenme?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir.

Ptt adıma gönderi var mı?

PTT Adıma Kargo Var mı? Karşı taraf size üzerinden kargo gönderdiyse 4 PTT müşteri hizmetleri numarasını arayarak isimden kargo sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

PTT kargo takip numarası kaç haneli olur?

Gönderi Takibi Her satıra bir adet barkod numarası gelecek şekilde en fazla 5 adet barkod numarası giriniz. Her bir barkod numarası 13 haneli olmalıdır. Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır.

MNG kargom nerede takip no?

Gönderi numaramı nasıl bulabilirim? Kargonuzun gönderici / alıcı bilgilerini belirterek 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden gönderi numaranızı öğrenebilirsiniz.