Şükela ne demek anlamı TDK?

İçindekiler:

  1. Şükela ne demek anlamı TDK?
  2. Şüreka kelime anlamı nedir?
  3. Şükela ne işe yarar?
  4. Ekşi sözlük nedir?
  5. Şüheda name ne demek?
  6. DEBE ne demek?
  7. Avane ne demek TDK?
  8. Serik olmak ne demek?
  9. Favori eklemek ne demek?
  10. Ekşi sözlük nedir ne işe yarar?
  11. Şüheda Kuranda ne anlama gelir?
  12. Canan erkek ismi mi?
  13. DEBE ye girmek ne demek?
  14. Avene ne demek TDK?
  15. Avangard ne anlama gelir?
  16. Serik nasıl bir ilçe?
  17. Şerik ne demektir?
  18. Favoriler nasıl eklenir?
  19. Sahibinden favori ekleme nasıl yapılır?

Şükela ne demek anlamı TDK?

Çok hoş, iyi ,şahane anlamlarını taşımaktadır. Şükela (Şuku), web sözlüklerinde yapılan bir girdiyi veya yorumu beğenmek amacıyla kullanılan beğeni sisteminin adıdır.

Şüreka kelime anlamı nedir?

ç. a. (şürekâ:) esk. 1. Ortaklar, şerikler. 2. mec. Yandaşlar, taraftarlar, destekçiler.

Şükela ne işe yarar?

Şukela çok iyi, muazzam ve iyi bir durumu ifade etmek için internet dilinde kullanılan bir ifadedir.

Ekşi sözlük nedir?

Ekşi Sözlük, kayıtlı yazarların yorumlarını içeren bir katılımcı sözlük. Türkiye'deki katılımcı sözlükler arasında en fazla toplam ve aylık tanım yapılan sitedir.

Şüheda name ne demek?

Kuran'daki anlamı tanık, şahit, şehittir. İstiklal marşımızda Mehmet Akif Ersoy; "şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda" derken şehit anlamını kastetmiştir.

DEBE ne demek?

DEBE – DEBBE Yağ ve bal gibi şeyleri taşımakta kullanılan, kulplu, karınlı, dibi yuvarlak, ağzı dar ve kapaklı bakır kap, bir nevi bakraç.

Avane ne demek TDK?

Avane, Türk Dil Kurumu sözlüklerine göre iki anlama gelmektedir. Bu alanların başında 'yardakçı' anlamı gelmektedir. Avane kelimesinin bir diğer anlamı da 'yardımcı'dır. Ancak buradaki yardım etme eylemi daha çok kötü işler içerisindeki yardım anlamına gelmekteydi.

Serik olmak ne demek?

i. Şerik olma durumu, ortaklık, arkadaşlık.

Favori eklemek ne demek?

Eğer uzun içerikleri okuyacak vaktiniz yoksa, karşınıza çıkan ve ilginizi çeken haberleri daha sonra okumak ve detaylı bir şekilde incelemek istiyorsanız o tweet'i “favorilere ekle” diyerek saklayabilir; daha sonra profilinizden favoriler sekmesine girerek bu içeriklere tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Ekşi sözlük nedir ne işe yarar?

Ekşi Sözlük üzerinde her türlü kavram ve konu hakkında kayıtları olan yazarların yorumlarını içeren katılımcı sözlük tarzında tasarlanmış olan bir ağ sayfasıdır. Sedat Kapanoğlu tarafından 1999 yılında kurulmuş olan site “sourtimes.org” sitesinin bir parçası olacak şekilde oluşturulmuştur.

Şüheda Kuranda ne anlama gelir?

Kuran'daki anlamı tanık, şahit, şehittir. İstiklal marşımızda Mehmet Akif Ersoy; "şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda" derken şehit anlamını kastetmiştir.

Canan erkek ismi mi?

Canan Kur'an'da Geçiyor mu? Yapılan detaylı incelemeler sonucunda Canan isminin Kuran-ı Kerim'de geçmediği görülmüştür. Bu popüler ismin kız çocuklarına verilmesi, dinen caizdir.

DEBE ye girmek ne demek?

Debe listesine giren yazarlar, uzun süre daha favlanacakları için entry'lerini editlerler. Bu, YouTube'da görmeye alışık olduğumuz, “yorum tutmuş buradan ilkokul öğretmenime saygılar” tarzındaki editlemeye örnektir. Debe'ye girmek bir başarı sayılır.

Avene ne demek TDK?

Avane, Türk Dil Kurumu sözlüklerine göre iki anlama gelmektedir. Bu alanların başında 'yardakçı' anlamı gelmektedir. Avane kelimesinin bir diğer anlamı da 'yardımcı'dır. Ancak buradaki yardım etme eylemi daha çok kötü işler içerisindeki yardım anlamına gelmekteydi.

Avangard ne anlama gelir?

Avangart (Fransızca: avant-garde), Fransızca askeri bir terim olan öncü birlik sözcüğünden gelir. Gerek Fransızcada gerek diğer dillerde kültür, sanat ve politika ile bağlantılı olarak, "yenilikçi" kişiler veya "deneysel" işler anlamına gelir.

Serik nasıl bir ilçe?

Serik, Antalya ili sınırlarının tam ortasında yer alan bir turizm ilçesidir. Antalya il merkezine yaklaşık olarak 30 kilometre uzaklıkta olan Serik, doğuda Manavgat, kuzeyde Bucak ve batıda Aksu ilçeleri ile komşudur. Akdeniz ikliminin hakim olduğu ilçede yaz ayları sıcak ve kurak; kış aylarında ise ılık ve yağışlıdır.

Şerik ne demektir?

1. Ortak: Bir kimse hisse-i şâyiasını şerîkinden izin almaksızın âhara satabilir (Cevdet Paşa). Doktor Thomas şerîk-i esrârınızdır (Abdülhak Hâmit).

Favoriler nasıl eklenir?

Dosyaları Favorilere ekleme
  1. Android cihazınızda Google Files uygulamasını ...
  2. Altta Göz at'a. ...
  3. Favori olarak işaretlemek istediğiniz dosyaları bulun.
  4. Dosyanın yanında Aşağı oku bulamıyorsanız Liste görünümü'ne. ...
  5. En altta "Favorilere eklendi" onay mesajını görürsünüz.
  6. Favori olarak işaretlenen dosyalar yıldızla.
Daha fazla öğe...

Sahibinden favori ekleme nasıl yapılır?

Favori Aramalarım Servisi Arama sonuç sayfasında bulunan 'Aramayı Favorilere Kaydet' bağlantısına tıklayarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Gelen sayfada arama kriterlerinize isim vererek günlük bildirim ayarlarını düzenleyebilirsiniz.