Dukan diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Dukan diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?
  2. Dukan atak evresi kaç gün sürer?
  3. Dukan diyeti nedir nasıl yapılır?
  4. Dukan diyetinde hangi meyveler yenir?

Dukan diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?

Bu diyet listesi ile ayda 20 kilo verebilirsiniz! İşte Dukan diyet listesi... Dukan diyeti ve dukan diyet listesi açlık yaşamadan kilı vermeyi sağlamayı hedefliyor.

Dukan atak evresi kaç gün sürer?

Kaç kilo zayıflama hedefiniz bulunuyorsa, ona göre atak aşamasını 1 ya da 10 gün boyunca uygulayabilirsiniz. Şayet zayıflama hedefiniz 5 kilodan az olduğu takdirde en az 1 gün, 5 kilo ise 3 gün, 5-10 kilo arasında ise 5 gün, 10-20 arasında ise 10 gün boyunca atak aşamasını uygulamalısınız.

Dukan diyeti nedir nasıl yapılır?

Dukan diyetinde protein ağırlıklı, kırmızı et, beyaz et, deniz ürünleri,sebzeler, süt ve peynir çeşitleri gibi besinler tüketilir. İlk aşama olan atak (saldırı) evresi 10 güne kadar sürebilir. Bu evrede protein alımı gerçekleşir. Yağsız dana eti, balık, jambon, yumurta, süt gibi besinler bolca tüketilmelidir.

Dukan diyetinde hangi meyveler yenir?

Dukan diyeti listesi güçlendirme evresinde yenilebilecekler listesi şu şekildedir. Meyve: 1 fincan çilek, 1 porsiyon meyve olarak; 1 orta boy elma, portakal, armut, şeftali veya nektarin; 2 kivi, erik veya kayısı. Ekmek: az miktarda tereyağı ile yağlanmış 2 dilim ekmek. Peynir: Günde 1 porsiyon peynir (40 gram).