Apple Watch uygulamaları nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Apple Watch uygulamaları nasıl silinir?
  2. Apple Watcha instagram nasıl yüklenir?
  3. Apple Watch nasıl sıfırlama?
  4. Apple Watch sıfırlama nasıl yapılır?
  5. Apple Watch 6 nasıl uygulama yüklenir?
  6. Apple Watch 6 su geçirir mi?
  7. Apple Watch su kilidi ne işe yarar?
  8. Apple Watch dan nasıl çıkılır?

Apple Watch uygulamaları nasıl silinir?

Ana ekranınız ızgara görüntüsündeyse bir uygulamaya hafifçe dokunun ve uygulama simgeleri titreyene kadar parmağınızı basılı tutun. Uygulamalar titremezse çok sert basmadığınızdan emin olun. Silmek istediğiniz uygulamanın üzerindeki sil düğmesine , ardından Uygulamayı Sil'e dokunun.

Apple Watcha instagram nasıl yüklenir?

Apple Watch ile eşlenmiş iPhone ile uygulamaları edinme
  1. iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın.
  2. Saatim sekmesine dokunun.
  3. Eklemek istediğiniz uygulamaya gidin. Yükleyebileceğiniz uygulamalar Kullanılabilir Uygulamalar bölümünde görüntülenir.
  4. Saatinize uygulama eklemek için Yükle'ye dokunun.
BE

Apple Watch nasıl sıfırlama?

Parolanızı unuttuysanız Apple Watch'unuzu sıfırlama Gücü Kapat'ı görene kadar yan düğmeyi basılı tutun. Tüm içerikleri ve ayarları sil seçeneğini görene kadar Digital Crown'u basılı tutun. Sıfırla'ya dokunun, ardından onaylamak için Sıfırla'ya tekrar dokunun.

Apple Watch sıfırlama nasıl yapılır?

iPhone'unuz yanınızda değilken Apple Watch'unuzu silme Apple Watch'unuzda Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun. İstenirse parolanızı girin. GPS + Cellular modellerinde hücresel planınızı tutmayı veya kaldırmayı seçin.

Apple Watch 6 nasıl uygulama yüklenir?

iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın. Saatim'e dokunun, Genel'e dokunun, sonra Otomatik Uygulama Yükleme'yi kapatın. Saatim'e dokunun, sonra Kullanılabilir Uygulamalar'a kaydırın. Sonra yüklemek istediğiniz uygulamaların yanındaki Yükle'ye dokunun.

Apple Watch 6 su geçirir mi?

Apple Watch Series 6 ISO 22810:2010 standardı kapsamında 50 metre suya dayanıklılık derecesine sahiptir. Bu, havuzda veya denizde yüzme gibi derine dalmadan yapılan su aktivitelerinde kullanılabilecekleri anlamına gelir.

Apple Watch su kilidi ne işe yarar?

Bir yüzme antrenmanı başlattığınızda, Apple Watch'unuz ekrana yanlışlıkla dokunulmasını engellemek için ekranı Su Kilidi ile otomatik olarak kilitler. Dinlenmek için veya antrenmanınızı bitirdiğiniz için sudan çıktığınızda, ekranın kilidini açmak için Digital Crown'u çevirin ve hoparlördeki suyu temizleyin.

Apple Watch dan nasıl çıkılır?

iPhone'unuzda Watch uygulamasını açın. Saatim sekmesine gidin ve Tüm Saatler'e dokunun. Eşlemesini kaldırmak istediğiniz saatin yanındaki bilgi simgesine dokunun. Apple Watch Eşlemesini Kaldır'a dokunun.