Micro plus ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Micro plus ne işe yarar?
  2. Micro Plus kimlere uygulanmaz?
  3. Micro Plus kalıcı mı?
  4. Microplus tedavisi nedir?
  5. Mikro masaj nedir?
  6. Microplast nedir?
  7. Microfit ne demek?
  8. Magic Probe nasıl yapılır?
  9. Hangi alanlarda ses dalgalarından yararlanılır?
  10. Microplus yüz nedir?
  11. Microfit uygulaması nedir?
  12. Sudatonic nedir?

Micro plus ne işe yarar?

Micro Plus Ne İşe Yarar ? Micro Plus uygulamaları farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanıyor ve kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak vücudun kendini toparlamasına yardımcı oluyor. ... Spor yapmaktaki temel amaç da zaten kasları kullanmak ve kasların hareket etmesini sağlamaktır.

Micro Plus kimlere uygulanmaz?

MİCRO PLUS KİMLERE UYGULANMAZ ? Kalp ameliyatı geçirmiş hastalara, hamilelere, açık yara enfeksiyonu olanlara, böbrek hastalarına ve vücudunda metal olan bölgelere uygulanmamaktadır.

Micro Plus kalıcı mı?

Ağrısız Bir Yöntem olan Micro Plus Ancak kalıcı sonuçlar için bizim önerimiz; haftada iki kez 12 seans bittikten sonra kalıcı sonuçlar görülebilir.

Microplus tedavisi nedir?

Micro Plus vücut sarkmalarını ortadan kaldırmak için özel olarak geliştirilmiş bir elektroterapi cihazıdır. Birçok kullanım alanı olan micro plus, günümüzde kadınlar tarafından en çok bölgesel zayıflama, selülit ve sıkılaşma amacıyla kullanılıyor.

Mikro masaj nedir?

Mikro masaj etkisi: Hücre grupları ultrases yayılırken periyodik basınç değişimine maruz kalmaktadır. Bu olaya mikro masaj etkisi denilmektedir. ... Ultrasesin oluşturduğu basınç değişimi elektriksel kutuplaşmaya yol açar. İvme etkisi: Ultrases titreşimi alan bir parçacık oldukça büyük bir mekanik ivme ile titreşir.

Microplast nedir?

Micro Plus, mikro ve galvanik akım ile birleştirilerek en üst düzeyde kullanılan özel geliştirilmiş elektro terapi cihazıdır. Benzerleri arasında en güvenli teknolojiye sahip olan tek sistemdir.

Microfit ne demek?

MİCROFİT cihazı, micro galvanik akımın kasları çalıştırması esasına göre üretilmiş bir cihazdır. Mikro akım uygulaması ilk olarak yüz felci tedavisi için keşfedilmiştir. Daha sonra fizik tedavi amacıyla ağrı kontrolü, yara iyileştirmesini hızlandırmak için kullanılmıştır.

Magic Probe nasıl yapılır?

MAGİC PROBE İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA İŞLEMİ NASIL UYGULANIR? Cilt yüzeyine jel sürülerek ses dalgalarının cilt altına iletilmesi sağlanır. İletilen enerji ciltteki kolajen üretimini tetikleyerek doku elastikiyeti kazandırır. İşlem süresi 30 dakikadır.

Hangi alanlarda ses dalgalarından yararlanılır?

Ses üstü dalgalar başta tıp ve teknoloji olmak üzere birçok alanda kullanılmaktadır. Ultrason dalgalarının kullanıldığı birçok tıbbi cihaz bulunuyor. Örneğin pelvik ultrasonografi, kadın hastalıklarının teşhis ve tedavisinde kullanılıyor.

Microplus yüz nedir?

Micro plus özel geliştirilmiş elektro terapi cihazıdır. Benzerleri arasında en güvenli teknolojiye sahip olan tek sistemdir. Zayıflamış liflerin, bağlayıcı dokuların yenilenip onarılmasını sağlar. Konnektif(Bağ) doku aktivitesini arttırarak, kolajen ve elastin üretimini hızlandırır.

Microfit uygulaması nedir?

Microfit cihazı, micro galvanik akımın kasları çalıştırması esasına göre üretilmiş bir cihazdır. Mikro akım uygulaması ilk olarak yüz felci tedavisi için keşfedilmiştir. Daha sonra fizik tedavi amacıyla ağrı kontrolü, yara iyileştirmesini hızlandırmak için kullanılmıştır.

Sudatonic nedir?

Bu yeni uygulamalardan biri de SUDATONIC YÖNTEMİ. Infrared terapi sistemi olarak bilinen yöntem, zayıflamayı ve toksin atmayı sağlayan bir uygulama. Yeni çıkan zayıflama uygulamaları ile hem fazlalıklarınızdan kurtulun hem de zamandan kazanın.