Türkiye Yunanistan basketbol maçı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Türkiye Yunanistan basketbol maçı ne zaman?
  2. Yunanistan Basketbol maçı ne oldu?
  3. Türkiye basket maçı ne oldu?
  4. Olimpiyatlar ne zaman saat kaçta?
  5. Basketbol ligi hangi kanalda 2021?
  6. Olimpiyat Elemeleri yarı final maçı ne zaman?

Türkiye Yunanistan basketbol maçı ne zaman?

Türkiye - Yunanistan maçı 4 Temmuz Cumartesi saat 02.35'te NTV'de canlı yayınlanacak. Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda bulunan ay-yıldızlılar, ilk maçında karşılaştığı Uruguay'ı 95-86'lık skorla mağlup etti. 12 Dev Adam, bu maçın ardından Çekya ile karşı karşıya geldi ve parkeden 87-70 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Yunanistan Basketbol maçı ne oldu?

FIBA Olimpiyat Elemeleri yarı finalinde Yunanistan ile karşılaşan A Milli Takım rakibine 63-81 yenildi. ... A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Elemeleri'nin Kanada'da düzenlenen turnuvasının yarı final maçında Yunanistan'a 81-63 mağlup oldu. 12 Dev Adam'ın kritik mücadelesi NTV ekranlarından naklen yayınlandı.

Türkiye basket maçı ne oldu?

Son dakika spor haberleri... A Milli Erkek Basketbol Takımı'mız, FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri yarı finalinde karşılaştığı Yunanistan'a 63-81 mağlup olarak elendi.

Olimpiyatlar ne zaman saat kaçta?

Tokyo 2020 Olimpiyatları'nın açılışı 23 Temmuz Cuma günü saat 14:00'te yapılacak. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nı Trt Spor ve Trt Spor Yıldız ile Eurosport 1, Eurosport 2'den izleyebilecek.

Basketbol ligi hangi kanalda 2021?

Türkiye Basketbol Ligi'nde 2021-2022 sezonu da TRT Spor Yıldız'da olacak. Yeni yayın anlaşmamızla ligimize ve Türk basketboluna duydukları inancı bir kez daha gösteren TRT ailesine teşekkür eder, fair-play ruhuyla geçecek sakatlıksız bir sezon dilerim."

Olimpiyat Elemeleri yarı final maçı ne zaman?

Final maçını kazanan takım, Tokyo'da düzenlenecek 2020 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele etme hakkı kazanacak. FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri'nde grup maçları, 1 Temmuz'da tamamlanacak. Yarı final maçı 3 Temmuz, final ise 4 Temmuz'da yapılacak.