Binek araç hangileri?

İçindekiler:

  1. Binek araç hangileri?
  2. Hususi binek araçlar nelerdir?
  3. Ticari araç neye denir?
  4. Caddy binek mi ticari mi?
  5. Volkswagen Transporter ne olarak geçiyor?

Binek araç hangileri?

İzahnamede özellikle belirtilen “Kar aracı, golf aracı, ambulans, cenaze arabası, hapishane minibüsü, motorlu karavan, üç veya dört tekerlekli ATV” gibi araçlar dışındaki şoför dahil 9 kişiye kadar insan taşımak üzere imal edilmiş araçlar binek otomobili olarak değerlendiriliyor.

Hususi binek araçlar nelerdir?

Hususi araç, bir kazanç kaydı olmaksızın özel şahıs, kurum ve kuruluşlar tarafından kullanılan ve trafikten özel plaka alan motorlu taşıtlardır. Ticari araç ise, kazanç sağlamak amacıyla yük ve yolcu taşımasında kullanılan ve trafikten ticari plaka alan taşıtlardır.

Ticari araç neye denir?

Ticari araçlar genel anlamda, günlük özel olarak kullanılan binek araçlardan farklı olarak ticaret yapanlar, yük ve eşya taşıyanlar tarafından kullanılan araçlardır. Beş kişilik oturma alanı bulunan modellerde dahi arka kısımda yük taşımaya yarayan kapalı ya da açık kasaları bulunur.

Caddy binek mi ticari mi?

Volkswagen ticari Caddy modelini 17 yıl sonra tamamen yeniledi. Ticari ile binek kullanım güvenlik ve konforunun birleştirildiği 5. nesil VW Caddy ekimde Türkiye'de yola çıkacak .

Volkswagen Transporter ne olarak geçiyor?

Volkswagen Transporter veya gövde tipine göre değişen diğer adlarıyla Kombi veya Microbus, gayrıresmî adlarıyla Bus (Amerika Birleşik Devletleri) veya Camper (Birleşik Krallık), Volkswagen AG'ye bağlı Volkswagen Ticari Araç tarafından üretilen T platformuna mensup hafif ticari araç modeli serisidir.