Hot Chili sos ACI mi?

İçindekiler:

  1. Hot Chili sos ACI mi?
  2. Acı tatlı ekşi sos nasıl yapılır?
  3. Chili Thai sos nasıl yapılır?
  4. Chipotle nasıl bir sos?
  5. Sweet chili soslu tavuk nasıl yapılır?

Hot Chili sos ACI mi?

Heinz Hot Chili Sos, acı Chili biberlerinden elde edilen benzersiz tadı ile yemeklerinize lezzet katacak. Et yemekleri, makarnalar, salata sosları ve diğer lezzetler, Heinz Hot Chili ile acı bir lezzete bürünecek. Denemeye değer! AÇILDIKTAN SONRA BUZDOLABINDA MUHAFAZA EDİNİZ.

Acı tatlı ekşi sos nasıl yapılır?

Biberlerin çekirdeklerini ve damarlı kısımlarını ayıklandıktan sonra biberleri brunuaz şekilde doğrayın. Toz şekeri, pirinç sirkesini ve biberleri küçük bir sos tenceresine alın ve kaynaması için ocağa koyun. Karışım kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 10 dk daha karıştırarak pişirmeye devam edin.

Chili Thai sos nasıl yapılır?

Kabuğunu soyduğunuz taze zencefili ve sarımsakları rendeleyin. Chili biberi, küçük parçalar halinde doğrayın. Kaynamakta olan pirinç sirkesine toz şeker, rendelenmiş zencefil ve sarımsak, doğranmış chili biberi, ketçap ve taze çekilmiş tane karabiberi katıp 5 dakika kadar kısık ateşte pişirin.

Chipotle nasıl bir sos?

Chipotle sos, acı biber Chipotle ile hazırlanan et yemeklerinde marine olarak kullanılan, ızgara etlere sürülerek kullanılan bir sostur. Hatta hamburger köftesinde bile mükemmel bir sos olarak tercih edilir. Tabi acı seven kişiler için idealdir.

Sweet chili soslu tavuk nasıl yapılır?

Küp doğranan tavukları bir kabın içinde zeytinyağı, tuz, karabiber ile marine edin ve nişasta ile paneleyin, fritözde kızartın. Tavada Ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, biberler, ananas, tavukları soteleyin ve Knorr Sweet Chili Sos ilave edin, sos ile özdeşleşene kadar ocakta tutun.