Turkcell Sekreter nasıl kapatılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell Sekreter nasıl kapatılır?
  2. Telesekreter ücreti nedir?
  3. 8150 Turkcell nedir?
  4. Sesli Mesaj kaç gün kalır?
  5. Turkcell sesli mesaj dinleme ücretsiz mi?

Turkcell Sekreter nasıl kapatılır?

IPTAL SEKRETER yazıp 2200'a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden iptal edebilirsiniz. Turkcell'liler tarafından bırakılan mesajlarınızı 7532'yi, diğer operatör kullanıcılarından bırakılan mesajlarınızı 7530'u arayarak dinleyebilirsiniz.

Telesekreter ücreti nedir?

Böylece, telefonunuz kapalı olduğunda, arayan kişi size ulaşamadığında ya da cep telefonunuz cevap vermediğinde, çağrılar otomatik olarak telesekretere yönlenir. Telesekreter servisine mesaj bırakırken kendi tarifeniz üzerinden ücretlenirsiniz, ek olarak hizmet bedeli 0,81 TL/mesaj şeklindedir.

8150 Turkcell nedir?

Turkcell kimsenin onayını almadan açmış herkesin sekreter servisi aboneliğini, birini aradığınızda "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakınız. " dediği anda telefonu kapatmazsanız 0,483 kuruş size yansıyor demektir. ...

Sesli Mesaj kaç gün kalır?

SMS'ler sistemde 28,5 saat boyunca saklanır. Bu sürenin sonunda telefonunuz hala kapalı ya da ulaşılamaz durumdaysa SMS'ler silinir ve yapılan yeni aramalarla ilgili bilgiler saklanır. Dinlenmemiş sesli SMS'ler ise üçüncü günün sonunda silinir.

Turkcell sesli mesaj dinleme ücretsiz mi?

Turkcell'lilerden gelen sesli mesajı dinlemek ücretsizdir. Turkcell abonelerinden gelen sesli mesajları dinlemek için 7532'i aramanız yeterli. Vodafone ve Türk Telekom abonelerinden gelen sesli mesajı dinlemek ücretlidir.