Avustralya'ya işçi olarak nasıl giderim?

İçindekiler:

  1. Avustralya'ya işçi olarak nasıl giderim?
  2. Avustralya nasil gidebilirim?
  3. Avustralya maaş ne kadar?
  4. Avustralya vatandaşı nasıl olunur?
  5. Avustralya'da doktor maaşı ne kadar?
  6. Türkiyeden Avustralya'ya direk uçuş var mi?
  7. Avustralya vizesi almak ne kadar sürer?

Avustralya'ya işçi olarak nasıl giderim?

Avustralya oturum iznine sahip olabilmek için Avustralya'da faaliyet gösteren bir ticari firmayla iş akdi imzalayarak çalışma izni sahibi olabilir, Avustralya eğitim programlarından faydalanabilir, çalışma ve tatil vizesi gibi yarı zamanlı işlerde çalışarak kalıcı oturum iznine başvurabilirsiniz.

Avustralya nasil gidebilirim?

Türkiye'den Avustralya'ya seyahate gidecek olan Umumi (Bordo) Pasaport, Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahiplerinin tümü vizeye tabidir. Bölge ayrımı olmaksızın Avustralya vize başvurularının Ankara'da bulunan Avustralya Konsolosluğu'na yapılması gerekmektedir.

Avustralya maaş ne kadar?

Avustralya'da ortalama maaş 60,000 doların biraz üzerinde bulunuyor. Avustralya Vergi Ofisi'nin verileri çarpıcı bilgiler ortaya koydu. 2018-2019 mali yılına ait verilere göre, vergi beyanında bulunan vatandaşların ortalama maaşı 63,085 dolar olarak belirlendi, önceki yıla kıyasla 1634 dolar yükseldi.

Avustralya vatandaşı nasıl olunur?

Bu kategoride Avustralya vatandaşlığı alabilmeniz için bir vatandaşlık sınavı uygulanmaktadır. Bu sınava 60 yaşın üzerindeki kişilerin girmesi şart değildir. Süresiz oturum izni sahibi olarak Avustralya vatandaşlığı başvurusu yapabilmeniz için Avustralya'da en az 4 yıl süre ile ikamet etmiş olmanız şarttır.

Avustralya'da doktor maaşı ne kadar?

Avustralya'da, bir uzman için ortalama yıllık maaş 260,000 $ iken, bir GP için 140,000 $ 'dır.

Türkiyeden Avustralya'ya direk uçuş var mi?

Avustralya'ya maalesef Türkiye'den direkt uçuş bulunmamakta (en azından şimdilik). ... Aslında Türkiye'den Avustralya ya uçmak için, Emirates, Malasia, Ethiad, Singapour, Gulf havayolları ve bir de Quantas aktarmalı THY seçenekleriniz bulunmaktadır.

Avustralya vizesi almak ne kadar sürer?

Avustralya turistik, akraba ziyareti ve ticari vize başvuruları ortalama 1 ile 10 gün arasında sonuçlanmaktadır. Avustralya öğrenci vize başvuruları ise max 4 hafta sonuçlanmaktadır.