Seferihisar otobüsü kaç para?

İçindekiler:

  1. Seferihisar otobüsü kaç para?
  2. Sığacık dolmuşları nereden kalkıyor?
  3. 986 Nereye Gidiyor?
  4. Basmaneden Seferihisar'a nasil gidilir?
  5. Cumaovasından Seferihisar'a nasıl gidebilirim?
  6. Izmir Seferihisar arası kaç lira?
  7. Fahrettin Altay dan Sığacığa nasıl gidilir?
  8. Seferihisar Akarca Plajı nasıl gidilir?
  9. 776 Eshot nerede?
  10. Izmir Seferihisar Sığacık nasıl gidilir?
  11. İzmir Seferihisar arası kaç km?
  12. Sığacık hangi otobüs gider?

Seferihisar otobüsü kaç para?

Seferihisar-Otogar
Otobüs bileti başlangıç fiyatı₺40
Seferihisar kalkışlı sefer sayısı45
Seferihisar şehrindeki otogar sayısı1
ÜlkeTürkiye

Sığacık dolmuşları nereden kalkıyor?

İzmir-Sığacık dolmuş: Üçkuyular İlçe Terminali ya da İzmir Otogarı'ndan kalkan Seferihisar dolmuşları ile Sığacık yol ayrımına kadar gelinebiliyor. Yol ayrımında indikten sonra Sığacık dolmuşları aracılığıyla bu şirin mahalleye gidebilirsiniz.

986 Nereye Gidiyor?

986 otobüs hattı (Seferihisar), Gümüldür Son Durak konumundan başlayıp Seferihisar Son Durak konumuna gidene kadar 58 duraktan geçiyor. 986 otobüs hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 07:00'da çalışmaya başlıyor ve 23:00'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Basmaneden Seferihisar'a nasil gidilir?

Basmane ile Seferihisar arası ortalama 45-50 km'dir ve iki mesafe arası yolculuk ortalama 50-55 dakika sürmektedir. Toplu taşıma ile ulaşım sağlamak için; İZBAN ile Fahrettin Altay durağında inmeniz ve buradan Seferihisar minibüslerine veya 985 no'lu otobüs hattına aktarma yapmanız gerekmektedir.

Cumaovasından Seferihisar'a nasıl gidebilirim?

Havalimanı İZBAN İstasyonu'ndan İZBAN trenine binerek Cumaovası İstasyonu'ndan 829 numaralı Seferihisar-Cumaovası Aktarma otobüsünü kullanarak Seferihisar'a ulaşabilirsiniz.

Izmir Seferihisar arası kaç lira?

Seferihisar - İzmir Otobüs Bileti
En Ucuz Bilet Fiyatı21 TL
Mola Sayısı(Tahmini)Molasız
Seferihisar - İzmir Arası Kaç Km47 km

Fahrettin Altay dan Sığacığa nasıl gidilir?

Sığacık İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı bir sahil kasabasıdır. Konak'tan İzmir Metro ile Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'ne gelerek buradan 730 numaralı otobüse binerek Seferihisar Migros durağında ininiz. Migros'un önünden Sığacık minibüsüne binerek Sığacık'a ulaşabilirsiniz.

Seferihisar Akarca Plajı nasıl gidilir?

İzmir otogardan Seferihisar dolmuşlarını kullanarak ya da Üçkuyulardan 985 numaralı otobüse binerek ulaşım sağlayabilirsiniz. Buradan da Sığacık dolmuşlarını kullanabilirsiniz. 640 numaralı otobüsle de Sığacık'a ulaşabilirsiniz. Buradan isterseniz yürüme mesafesinde plaja ulaşabilirsiniz.

776 Eshot nerede?

776 (ESHOT) 776 otobüs hattının ilk durağı Doğanbey olup son durağı Cumaovası Aktarma Merkezi durağıdır. 776 (Cumaovası Akt.), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 776 hattında 79 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 101 dakika.

Izmir Seferihisar Sığacık nasıl gidilir?

İzmir'den Sığacık'a haftanın her günü belediye otobüsleri sefer düzenliyor. 985 hat numaralı ESHOT otobüsleri Üçkuyular-Seferihisar arasında ulaşım sağlıyor. F. Altay metro durağında inerek Üçkuyular'a geldikten sonra 985 numaralı otobüse binip Seferihsar'a gelebilirsiniz.

İzmir Seferihisar arası kaç km?

İzmir'de Ege Denizi kıyılarında yer alan Seferihisar; Urla, Güzelbahçe, Karabağlar ve Menderes ilçeleri ile komşudur. İzmir şehir merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan ilçe, 1800'lü yılların sonunda belediye olmuştur. Şehir merkezine yakın konumu ile Seferihisar'a ulaşım Çeşme Otoyolu kullanılarak sağlanmaktadır.

Sığacık hangi otobüs gider?

İzmir'den Sığacık'a haftanın her günü belediye otobüsleri sefer düzenliyor. 985 hat numaralı ESHOT otobüsleri Üçkuyular-Seferihisar arasında ulaşım sağlıyor. F. Altay metro durağında inerek Üçkuyular'a geldikten sonra 985 numaralı otobüse binip Seferihsar'a gelebilirsiniz.