153 Beyaz Masa anlamı ne?

İçindekiler:

  1. 153 Beyaz Masa anlamı ne?
  2. IBB yardım başvurusu kaç günde sonuçlanır?
  3. Beyaz Masa hizmetleri nelerdir?
  4. ALO 153 Nasıl Çalışır?

153 Beyaz Masa anlamı ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin en popüler hizmeti olan Beyaz Masa yani kamuoyunda bilinen adıyla ALO 153 hattı, İstanbul'da yaşantısını sürdüren herkesin arayarak derdini ve yaşadıklarını anlatabileceği bir hizmet.

IBB yardım başvurusu kaç günde sonuçlanır?

İBB Sosyal Yardım Kartı Başvuru Sorgulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal yardım kartı taleplerini yaklaşık 1 ay içerisinde sonuçlandırdığını, başvuru sonuçlarını ise ortalama 3 gün içerisinde başvuru sahiplerine bildirdiğini söyleyebiliriz.

Beyaz Masa hizmetleri nelerdir?

Beyaz Masa, kent sakinlerinin her türlü şikâyet, istek ve görüşlerini iletebilecekleribir belediye birimi. 24 saat hizmet veren bu birim onlara ulaşan tüm görüş ve talepleri değerlendirmeye alarak çözüm üretmeyi ve verilen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesini amaçlıyor.

ALO 153 Nasıl Çalışır?

ALO 153'te her türlü acil duruma hazır eğitimli 700 temsilci, vardiya sistemiyle 7/24 çalışan birimler, bir çok farklı dilde hizmet bulunmaktadır. Türkiye'de engellilerin sorunlarına merhem olan bir sistem var. Adı ALO 153. ALO 153 ile engelli vatandaşlar istedikleri konuda sorularına ve sorunlarına çözüm bulabilir.