Bonhair kil maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bonhair kil maskesi ne işe yarar?
  2. Bonhair kil maskesi nasıl kullanılır?
  3. Kaya kili maskesi nasıl kullanılır?
  4. Miss Cleopatra kil maskesi nasıl kullanılır?
  5. Evoluderm kil maskesi nasıl kullanılır?

Bonhair kil maskesi ne işe yarar?

Bonhair, Değirmende Öğütülmüş Doğal Kaya Kili Maskesi; Cildinizi Fazla Yağ Miktarından, Buna Bağlı Sivilce Ve Siyah Noktalardan Arındırır. Yorgun Deriyi Temizleyerek Cilde Nefes Aldırır, Toksinlerden Arınan Cildin Yenilenmesini Ve Canlanmasını Sağlar. Doğal İçeriği İle, Cildinize Pürüzsüz Bir Sağlık Kazandırır.

Bonhair kil maskesi nasıl kullanılır?

Doğal içeriği ile, cildinize pürüzsüz bir sağlık kazandırır. Kullanımı: Daha etkin bir sonuç için, temiz yüze tabaka halinde sürülür, göz ve çevresi bu uygulamadan korunmalıdır. Yüze uygulandıktan yaklaşık 10-20 dakika sonra bol su ile yıkanıp cilt temizlenmelidir. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Kaya kili maskesi nasıl kullanılır?

Kil Maskesi Nasıl Kullanılır?
  1. Kil maskesi güçlü bir maskedir ve her gün kullanımı önerilmez.
  2. Haftada 1 ya da 2 defa, cildinizin en yağlı bölgelerine (T bölgesi başta olmak üzere) uygulayın.
  3. 10 dk bekletip ıslak (ılık olmalı) bir havluyla, kuruyan kilin kabasını alın.
Daha fazla öğe...

Miss Cleopatra kil maskesi nasıl kullanılır?

KULLANILIŞI: Claderm tamamen doğal olması nedeniyle her cilde uygun bir cilt bakım maskesidir. Cildinize fırça veya parmak uçları yardımıyla ağız ve göz çevresini açık bırakacak şekilde yayın. Aşağıdaki cilt tipleri için belirtilen sürelerde bekletildikten sonra Ilık su ile durulayın.

Evoluderm kil maskesi nasıl kullanılır?

Evoluderm Arındırıcı Kil Maskesi içeriğindeki kil ile gözenekleri sıkılaştırır. Cildinizi derinlemesine temizler, ferahlatır ve nemlendirir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım: Yüzünüze eşit şekilde dağıttıktan sonra 5-6 dakika bekletip ılık su ile iyice durulayınız.