Dünyanın en iyi PUBG Mobile oyuncusu kim?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en iyi PUBG Mobile oyuncusu kim?
  2. PUBG Mobile yapan kimdir?
  3. PUBG kim yarattı?
  4. PUBG Mobile ne kadar kazandı?
  5. PUBG nerede yasaklandı?
  6. PUBG ne kadar gelir elde etti?

Dünyanın en iyi PUBG Mobile oyuncusu kim?

Dünyanın en ünlü PUBG Mobile oyuncularından biri olan Paraboy, Nova XQF'den oynayan Çinli bir oyuncu. Kısa süre önce tamamlanan PEC 2020'de MVP ödülünü aldı. Takımı Nova XQF, bu yıl PEL Sezon 2'yi ve PEC 2020'yi kazandı.

PUBG Mobile yapan kimdir?

Battle royale modunun yaratıcısı Brendan Greene, bu modu ilk olarak h1z1 ve arma oyunlarıyla bizlerle tanıştırmıştı. Daha sonra bu oyunlarla ilişiği kesen Greene, kendi ekibini toplayarak PUBG'y hayata geçirdi.

PUBG kim yarattı?

PUBG Corporation Krafton PlayerUnknown's Battlegrounds/Geliştiriciler

PUBG Mobile ne kadar kazandı?

PUBG Mobile oyun içi satın alımlardan 5,1 milyar dolar gelir elde etti. Şimdiye kadar PUBG Mobile toplamda 5,1 milyar dolarlık hasılat elde etti. Bu rakamların yüzde 55,4'ü iOS cihazlarından sağlandı. App Store sayesinde şirket 2,8 milyar dolar kazandı.

PUBG nerede yasaklandı?

Hindistan hükümeti geçen yıl 118 Çin merkezli uygulamayı ülke genelinde yasaklama kararını aldığını duyurmuştu. Ortalama 33 milyon PUBG Mobile oyuncusu olduğu tahmin edilen Hindistan'da yasakla birlikte Tencent Gaming 33 milyon oyuncu kaybetmiş oldu.

PUBG ne kadar gelir elde etti?

Her yaştan hemen hemen herkesin oynadığı oyun, Sensor Tower'ın açıkladığı verilere göre ömür boyu satışlardan 5,1 milyar dolar gelir elde etti. Son dönemin en popüler mobil oyunlarından biri hiç şüphesiz PUBG Mobile.