155 Kimin numarası?

İçindekiler:

  1. 155 Kimin numarası?
  2. Polisin telefon numarası nedir?
  3. AFAD hangi durumlarda aranmalıdır?
  4. Ambulans kaç numara?
  5. Alo 155 Polis imdat hattı ne için kullanılır?
  6. 140 numara kime ait?
  7. Alo 140 ne için kullanılır?

155 Kimin numarası?

Acil Telefon Numaraları
ACİL İLETİŞİM NUMARALARI
Acil Servis (Alo Ambulans)112
Yangın İhbar110
Polis İmdat155
Trafik İmdat154
18 satır daha

Polisin telefon numarası nedir?

Polis numarası, her insanın ihtiyaç duyabileceği bir numaradır. Kişiler polislere ulaşmak için telefonlarından 155 hatlı numarayı araması yeterli olacaktır.

AFAD hangi durumlarda aranmalıdır?

Bu bağlamda; deprem, sel ve su baskını, kimyasal yangın, heyelan, radyoaktif tehdit, patlama, boğulma, kaybolma, mahsur kalma gibi olası bir afet ve acil durumlarda lütfen "122 Alo AFAD" acil çağrı numarasını vakit kaybetmeden arayabilirsiniz.

Ambulans kaç numara?

112 Acil Çağrı Merkezi: Ambulans, polis, jandarma, itfaiye, orman yangını ihbarı benzeri pek çok acil durum birimine sadece 112'yi tuşlayarak, tek hat üzerinden ulaşabilirsiniz. 110 İtfaiye: Yangın ve itfai olaylarla ilgili acil yardım ihtiyacı duyduğunuzda arayabilirsiniz.

Alo 155 Polis imdat hattı ne için kullanılır?

ALO 155 polis imdat hattı, suçluların yakalanması ve suçun önlenmesinde büyük önem taşıyor. Gelen ihbarlara cevap veren polislerin yönlendirmesiyle suçun önüne geçiliyor. Asılsız çağrılar ise polislerin en büyük şikayetlerinden.

140 numara kime ait?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Elektronik Haberleşme Sektöründe Acil Yardım Çağrı Hizmetlerine İlişkin Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, Acil Yardım Çağrı Hizmeti Numaraları'na "Alo 140 Terör İhbar Hattı" da eklendi.

Alo 140 ne için kullanılır?

Vatandaşlarımızın terörle mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalıklarının yanı sıra Alo 140 Terör İhbar Hattının bilinirliğini arttırıp, kullanımını daha da etkinleştirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hazırlatılan ve Radyo Televizyon Üst Kurulu'nca kamu yararına yönelik spot film kabul edilen "Alo 140 ...