Native Base keratin nedir?

İçindekiler:

  1. Native Base keratin nedir?
  2. Native Base keratin nasil uygulanir?
  3. Brezilya Fönünde ne kullanılır?
  4. Bobel keratin nedir?
  5. Diamonds keratin nasıl kullanılır?
  6. Keratinli içeren şampuan saçı düzleştirir mi?

Native Base keratin nedir?

Native Base. S.S.S. Keratin bakımıdır. ... Yıpranmış saçları onarmak, eski gücüne kavuşturmak, gür, parlak ve sağlıklı saç yapısına sahip olmak amacıyla yapılan keratin bakımı aslında kuru ve yıpranmış saçlara uygulanan etkili bir genel bakımdır.

Native Base keratin nasil uygulanir?

Saçlarınız, maksimum 45 dakika içerisinde uygulanan keratin bakımı ile uzun süreli parlak ve sağlıklı görüntüye kavuşacaktır....Native Base Clarifying Bakım Öncesi Şampuan 1000ml :
  1. Islak saçınıza uygulayın.
  2. Masaj yaparak köpürtün.
  3. İyice durulayın.
  4. Gerektiğinde işlemi tekrarlayın.

Brezilya Fönünde ne kullanılır?

Keratin eksikliğine bağlı olarak kabaran ve canlılığını yitiren saçlara ihtiyacı olan keratini yükleyerek düz ve canlılık kazandıran bir işlem olan brezilya fönünde dikkat edilmesi gereken keratinlerin içerisindeki formaldehit oranıdır.

Bobel keratin nedir?

Bobel keratin ve saç bakım kremi Sarı şişe Formaldehit içermeyen, 4 ay ile 8 ay arası kalıcı düzlük sağlayan, koku, duman, gaz içermeyen özel formül brezilya fönü keratin. Siyah şişe Sülfat ve paraben içermeyen, yoğun etkili, saç bakım ve tedavi maskesi.

Diamonds keratin nasıl kullanılır?

Rahat kullanımı sayesinde, hiç bir saçı asla ağırlaştırmaz. Hızla ve anında etki ederek saçı hemen yumuşatır ve kolay tarama sağlar. Yumuşak losyonumsu formu sayesinde kullanım kolaylığı sağlar....
  1. Nemli saça uygulanır.
  2. Saç uçlarına ve boylarına masaj yaparak yediriniz.
  3. 25-30 bekletip durulayınız.

Keratinli içeren şampuan saçı düzleştirir mi?

Keratin bakımı ile ilgili en merak edilen konulardan biri de keratin bakımı saçı düzleştirir mi. Cevabımız hayır! Keratin bakımı faydaları arasında saç düzleştirici etki bulunmaz. Ancak elektriklenmeyi ve kabarmayı önlediği için kimileri tarafından düzleştirici etkisi olduğu iddia edilir.