Sahibinden com şikayet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com şikayet nasıl yapılır?
  2. Sahibinden nereye şikayet edebilirim?
  3. Sahibinden com nerede?
  4. Sahibinden QR kodu nedir?
  5. Sahibinden com hangi ülkeye aittir?
  6. Web deki QR kodu nedir?
  7. Sahibinden com nasıl giriş yapılır?

Sahibinden com şikayet nasıl yapılır?

sahibinden.com da hatalı olduğunu düşündüğünüz bir ilan için ilgili ilanın İlan Detay sayfasında fotoğrafların yanındaki detay kriterlerin altında İlan ile İlgili Şikayetim Var bağlantısını kullanarak açılan bölümden size sunulan seçeneklerden uygun olanını seçerek bize şikayetinizi kolaylıkla iletebilirsiniz.

Sahibinden nereye şikayet edebilirim?

Sahibinden.com'da yer alan ilanınızın kaldırılma sebebini öğrenmek istiyorsanız, 7/24 hizmet veren 0850 222 44 44 numaralı çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcilerine ulaşabilirsiniz.

Sahibinden com nerede?

Merkezi İstanbul'da bulunmaktadır. sahibinden.com hâlen Aksoy Group bünyesindedir.

Sahibinden QR kodu nedir?

sahibinden.com mobil uygulamamızı hali hazırda üye girişi yapmış bir şekilde kullanıyorsanız, QR Kod ile Üye Girişi sayesinde webde de kolayca üye girişi yapabilirsiniz. Yani aslında QR Kod ile Üye Girişi, mobil uygulamadaki oturumunuzun güvenli bir şekilde web'e aktarılmasıdır. ... Web ekranındaki QR kodu okutun.

Sahibinden com hangi ülkeye aittir?

Türkiye'nin ilan ve alışverişte ilk adresi sahibinden.com, 2000 yılında Aksoy Group tarafından kuruldu peki sahibindenin sahibi Taner Aksoy kimdir? Aksoy Grup bünyesinde yer alan sahibinden.com, Türkiye'nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformu olma özelliğini taşıyor.

Web deki QR kodu nedir?

Adını ingilizcede Çabuk Tepki anlamına gelen Quick Response kelimelerinin baş harflerinden alır. İçeriği bir metin, web sitesi adresi, video link dahil herhangi bir veri olabilir. QR Code okuyucu bir yazılım vasıtasıyla bir cep telefonu rahatlıkla QR Code okuyabilir ve ilgili ürün veya servis sayfasını açabilir.

Sahibinden com nasıl giriş yapılır?

Şifreniz en az 8 karakterden oluşmalı, en az 1 harf ve 1 rakam içermeli. Üyelik bilgilerinizi doldurduktan sonra, e-posta adresinize göndereceğimiz “Üyeliğinizi Onaylayın” e-postasında yer alan “Üyeliğimi Onayla” butonuna basarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.