Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi denklik var mı?

İçindekiler:

  1. Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi denklik var mı?
  2. Gürcistan Üniversitelerinde Denklik var mı?
  3. Uluslararası Kafkas Üniversitesi nerede?
  4. Gürcistan Tıp Fakültesi denklik var mı?
  5. SDÜ kaç fakülte var?

Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi denklik var mı?

Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi YÖK denklik bakımından da avantajlar sunar. YÖK tanınma unsurları olan bir kurumdur. Diploma denkliği, öğrencilerimizin yurtdışından memnun olmasından sonra, diplomaların denk yani aynı şartlarda olduğunun kabul edilmesi için YÖK'e başvurması ve bu şekilde onay almaları demektir.

Gürcistan Üniversitelerinde Denklik var mı?

Bu durum doğal olarak öğrencinin özgüveninin pekişmesine yardımcı olmakta, öğrenci hayata ürkek olarak başlamamaktadır. Gürcistan üniversitelerinde eğitim almak öğrenci için ayrıcalıktır. Çünkü Gürcistan üniversitelerinde eğitim sonunda alınan diploma, denklik derecesindedir ve tüm dünya üzerinde geçerli sayılmaktadır.

Uluslararası Kafkas Üniversitesi nerede?

Bunlardan biri de başkent Tiflis'in önemli üniversitelerinden biri olan Gürcistan Tiflis Uluslararası Kafkas Üniversitesi'dir. 2005 yılından bu yana üniversite, mevcut eğitim kalitesini, akreditasyon sürecine girerek çok daha geliştirmiştir.

Gürcistan Tıp Fakültesi denklik var mı?

Gürcistan üniversitelerinden alacağınız diplomalara Türkiye'den de denklik alabilmektesiniz.

SDÜ kaç fakülte var?

Üniversitemizin lisans eğitimi veren 14 fakültesi, 2 yüksekokulu, 1 devlet konservatuvarı, ön lisans eğitimi veren 4 meslek yüksekokulu, lisansüstü eğitim veren 6 enstitüsü ile 48 araştırma ve uygulama merkezi bulunmaktadır. Üniversite binalarının büyük bir kısmı Isparta'daki merkez yerleşkededir.