Canesten krem nedir niçin kullanılır?

İçindekiler:

  1. Canesten krem nedir niçin kullanılır?
  2. Canesten ilaç ne işe yarar?
  3. Elektra Plus krem ne işe yarar?
  4. Canesten krem erkeklerde kullanılır mı?

Canesten krem nedir niçin kullanılır?

Ayrıca, kadınlarda genital organın dudak ve bitişik bölgelerinde oluşan mantar enfeksiyonlarının ve erkeklerde maya mantarlarının (candidal vulvutis ve candidal balanitis) neden olduğu sünnet derisi ve erkek cinsellik organı olan penis başında gelişen Page 2 2/5 enflamasyonun (oluştuğu bölgede ısı, ağrı, kızarma ve ...

Canesten ilaç ne işe yarar?

GYNO CANESTEN, beyaza yakın hafif sarımsı renkte 1 vajinal tablet ve uygulama cihazı (aplikatör) içeren kutularda bulunur. etkin maddeye (klotrimazol) duyarlı bakterilerin neden olduğu genital bölge enfeksiyonlarında kullanılır.

Elektra Plus krem ne işe yarar?

Deksketoprofen, steroid olmayan iltihap giderici ilaçlar (non-steroid anti-inflamatuvar ilaçlar =NSAİİ) grubuna dahil ağrı kesici, iltihap giderici ve ateş düşürücü bir ilaçtır.

Canesten krem erkeklerde kullanılır mı?

®, 20 gramlık tüplerde sunulan beyaz renkli bir kremdir. CANESTEN® genital bölgelere (kadınlarda: dudaklar ve vulvanın yakınındaki bölgeler; erkeklerde: penisin sünnet derisi ve glans) uygulandığında, prezervatif (kondom) ve diyafram gibi lateks ürünlerin etkinliğini ve güvenilirliğini azaltabilir.