Plazmapen sonrası iz kalır mı?

İçindekiler:

  1. Plazmapen sonrası iz kalır mı?
  2. Plazmapen nedir?
  3. Plazmapen nerelere uygulanır?
  4. Agnes tedavisi nasıl yapılır?
  5. Cold plazma pen nedir?

Plazmapen sonrası iz kalır mı?

Çok hızlı yenileme sağlayan plazma enerjisi uygulaması, anıldığı gibi cerrahi bir yöntem olmadığından işlem esnasında hiçbir cerrahi alet kullanılmaz (kesi açılmaz, dikiş yapılmaz) ve yara izi kalma ve enfeksiyon oluşturma riskleri yok denecek kadar azdır.

Plazmapen nedir?

Plazma enerjisinin kozmetik amaçlı kullanımını sağlayan plazma pen, bir cilt yenileme sistemidir. Plazma kalem, uygulama bölgesinde gaz halinde bulunan azot ve su buharını iyonize ederek plazma enerjisi ile cilt yüzeyinde noktalar halinde yanık benzeri hasar yaratır.

Plazmapen nerelere uygulanır?

Kullanım Alanları;
  • Kazayağı ve dudakta olan ince çizgilere.
  • Alt ve üst göz kapağında hafif sarkmalarda ( özellikle cerrahi ameliyat istemeyen kişilerde)
  • Ksantelazma lekelerine (deride yağ birikimi) tedavisinde.
  • Et beni olarak bilinen skintags tedavisinde.
  • Lentigo ve seboreik keratozlara (güneş lekeleri)
  • Cilt çatlağında.
Daha fazla öğe...

Agnes tedavisi nasıl yapılır?

Mikro iğneler vasıtası ile uygulanan Agnes RF göz altı torbası tedavisinde kontrollü bir şekilde cildin derinliklerine ısı ve radyofrekans uygulanmaktadır. Bu sayede cilt , gergin bir form kazanmış olmaktadır. Ciddi bir göz problemi bulunmayan erkek ya da kadın tüm hastalara uygulanabilir bir yöntemdir.

Cold plazma pen nedir?

Plazma Pen, uygulamanın yapılacağı bölgede gaz hâlde bulunan azot ile su buharını, yüksek enerji vererek, plazma enerjisine çevirir. ... Plazma Pen, Azot Plazma Enerjisini hızla cildin epidermal tabakasini ulastirir, ısı iletkenliği ile daha derin dermal yapıda hızlı ısınma ile tedavi amaçlanmaktadır.