Şekersiz pekmezli kurabiye nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Şekersiz pekmezli kurabiye nasıl yapılır?
  2. Diyet kurabiye nasil yapilir?
  3. Yulaf unu ile kurabiye nasıl yapılır?
  4. Yulaf unu ile ekmek nasıl yapılır?

Şekersiz pekmezli kurabiye nasıl yapılır?

Pekmezli Kurabiye ( Şekersiz ) Tarifi Yapılışı İçerisine un, kabartma tozu, nişasta ilave edip tekrar yoğuralım. Fındık, kuş üzümü ve kayısı ilave edip yoğurup ceviz büyüklüğünde parçalar kopartalım.. Yuvarlayıp yağlı kağıt serili tepsimize dizip 180 derece fırında kontrollü pişirelim. Afiyet Olsun.

Diyet kurabiye nasil yapilir?

Yumurtayı, ezdiğiniz muzun üzerine kırın ve karıştırın. Yulafı, balı ve tarçını da ekleyip tüm malzemeleri karıştırın. Karışımdan istediğiniz boyutta kurabiyeler yapın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye kurabiyeleri dizin ve önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin.

Yulaf unu ile kurabiye nasıl yapılır?

Un, yulaf unu, tuz, kabartma tozu ve vanilyayı bir kasede karıştırıp, yumurta-şeker karışımına ekleyip yoğurun. En son damla çikolatayı ekleyip karıştırın ve hamuru 15 dakika dolapta dinlendirin. Dolaptan alınca yuvarlak şekiller verip tepsiye dizin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.

Yulaf unu ile ekmek nasıl yapılır?

Yulaf unu, buğday unu ve instant mayayı derin bir kapta karıştırın. Ortasını havuz yapıp tuzu, şekeri, zeytinyağını ve suyu ekleyin. Hamuru 10 dakika yoğurduktan sonra üzerine nemli bez örtün ve 1 saat mayalanmaya bırakın. Sonrasında hamuru 5 dakika daha yoğurup ikiye bölün ve istediğiniz şekli verin.