Kaç tane MACFit var?

İçindekiler:

  1. Kaç tane MACFit var?
  2. Bebeköy kapanıyor mu?
  3. Bebeköy kimin?
  4. Türkiye'de kaç adet spor salonu var?

Kaç tane MACFit var?

Türkiye'nin en büyük spor salonu zinciri Mars Sportif, 10 yılı aşkın süredir MAC ve MACFit markalarıyla iki farklı konseptte çalışmalarını sürdürüyor. 6 adet MAC ve 73 adet MACFit kulübüyle Türkiye'nin 11 ilinde 200 binden fazla üyeye spor yaptıran Mars Sportif'in hedefi 2019'da 500 bin üye.

Bebeköy kapanıyor mu?

Ali Sabancı'ya ait MAC Bebeköy adlı spor salonu kapandı… Birçok ünlü isim, yıllık 20 bin liralık aidatlarını geri alamadı. İşletmesi Ali Sabancı'ya ait Esas Holding'e mülkü ise Muzaffer Yıldırım'a ait MAC Bebeköy ani bir kararla kapatma kararı almış ve içeride kalan üyelik ücretlerini iade edeceğini belirtmişti.

Bebeköy kimin?

Mekanın sahibi olan Muzaffer Yıldırım'ın Bebeköy'le ilgili iki planı olduğu konuşuluyor. Yıldırım, burayı ya yeni bir isimle spor salonu olarak işletecek ya da Stay Hotel bünyesinde Soho House tarzı sadece üyelerin girebileceği özel bir kulübe çevirecek.

Türkiye'de kaç adet spor salonu var?

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde hayata geçirmeye çalıştığı mahalle tipi spor tesislerinin sayısı 582'ye ulaştı. Planlanan 494 tesisin tamamlanmasıyla sayı bin 76'ya çıkacak.