Rafın diğer adı nedir?

İçindekiler:

  1. Rafın diğer adı nedir?
  2. Raf neye denir?
  3. Hatır ı ne demek?
  4. Raf Türkçe kelime mi?
  5. Rafyalık ne demek?
  6. Metal raf nedir?
  7. Müdür ne demek ne demek?
  8. Hatır ı Naşad ne demek?
  9. Pph hammadde nedir?
  10. Çelik raf nedir?
  11. Portatif raf nedir?
  12. Müdür diye neye denir?

Rafın diğer adı nedir?

Raf, sergilenen, depolanan veya satışa sunulan eşyaları tutmak için evde, konutda, işletmede, mağazada veya başka yerlerde kullanılan düz yatay bir düzlemdir. ... Bir raf aynı zamanda bir sayaç, çıkıntı, manto veya raf olarak da bilinir.

Raf neye denir?

Raf, ürünlerin yerleştirilmesini, bir düzen içerisinde kalmasını, muhafaza edilmesini ve korumasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş olan sistemdir. Metal raflar ve ahşap rafların yanı sıra plastik raflarda vardır.

Hatır ı ne demek?

Akıl, zihin, hâl, gönül, değer.

Raf Türkçe kelime mi?

Arapça rff kökünden gelen raff رفّ "sergen, duvarın üst kısmında olup üzerine çeşitli eşya konulan ahşap çıkıntı" sözcüğünden alıntıdır.

Rafyalık ne demek?

Rafya, sadece Amerika kıtasının iç kesimlerinde ve Güney Afrika'da yetişen bir palmiye türüdür. Bu palmiye ağacının yaprakları tekstil, sağlık, eğitim ve dokumacılık gibi birçok farklı sektörde kullanılır. En önemli özelliği hem hafif hem de dayanıklı olmasıdır.

Metal raf nedir?

Çelik raf DKP özelliğindeki paket veya rulo şeklindeki saçların farklı ebatlarda kesilerek üzerinde delik delme ve büküm işlemlerinin ardından oluşan bir raf türüdür. Tercih sebebi ise uzun yıllar kullanılabilirliği ve ağır yük taşıtılmasına olanak sağlamasıdır.

Müdür ne demek ne demek?

İdare eden, yöneten, yönetmen, direktör.

Hatır ı Naşad ne demek?

hatır-ı na-şad / hatır-ı nâ-şâd Tasalı ve kederli gönül.

Pph hammadde nedir?

Çuval, halat, jelatin, bahçe mobilyaları, bigbag, iplik ve tıbbi malzeme ürünlerinde kullanılan aşınmaya karşı dayanıklı bir termoplastiktir. Yarı saydam ve kristal yapılı olup termoplastiklerin en hafiflerindendir.

Çelik raf nedir?

Çelik 1635 yılında önce cam, bira ve tuğla fabrikalarında kullanılmaya başlandı. Çelik raf DKP özelliğindeki paket veya rulo şeklindeki saçların farklı ebatlarda kesilerek üzerinde delik delme ve büküm işlemlerinin ardından oluşan bir raf türüdür. ...

Portatif raf nedir?

Portatif çelik raf sistemleri, adından da anlaşıldığı gibi portatif bir raf modelleridir. ... Rafların ayakları kenar deliklerini öpecek şekilde hesaplanmıştır, bunun amacı rafların taşıma kapasitesini arttırmak ve daha dayanıklı hale getirmektir.

Müdür diye neye denir?

Müdür : İdare eden, yöneten.