Bulaşık makinesi su hortumu nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Bulaşık makinesi su hortumu nasıl temizlenir?
  2. Bulaşık makinesinin altından su niye akar?
  3. Çamaşır makinenin altından neden su gelir?
  4. Arçelik bulaşık makinesi E01 hatası nedir?

Bulaşık makinesi su hortumu nasıl temizlenir?

Bulaşık makinesi gider borusu, makineye tutturmak için kelepçe kullanılır. Kelepçeyi söktükten sonra bulaşık makinesi gider borusunu çekerek rahatlıkla sökebilirsiniz. Bulaşık makinesi gider borusunu söktükten sonra çeşmede içine su tutarak bulaşık makinesi gider borusu temizlenir.

Bulaşık makinesinin altından su niye akar?

Bulaşık makineniz su akıtıyorsa; arka tarafında yer alan su giriş ve boşaltma hortumları yerinden çıkmış veya hasar görmüş olabilir. Ayrıca makinenizin kapağının tam kapanmaması gibi durumlar da su akışına sebep olabilir. ... Ayak ayarları bozulmuş ve kapak kapanmıyor olabilir.

Çamaşır makinenin altından neden su gelir?

Makinenin arkasında yer alan su giriş hortumundan su akıyorsa hortum gevşemiş olabilir. ... Tırtıklı olan kirli su tahliye hortumunun gideri tıkanmışsa kendinize doğru çekip çıkarın. Gider kısmında kir birikintisi varsa temizleyip tahliye hortumunu yerine takın.

Arçelik bulaşık makinesi E01 hatası nedir?

Arçelik Bulaşık Makinesi E01 Hata Kodu: Şasi Taşma. ... Arçelik Bulaşık Makinesi E07 Hata Kodu: Su Giriş Vanası Bozuk / Sürekli Su Alma. Arçelik Bulaşık Makinesi E08 Hata Kodu: EEPROM Arızası. Arçelik Bulaşık Makinesi E09 Hata Kodu: Haberleşme Hatası.