Philips LED TV görüntü ayarları nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Philips LED TV görüntü ayarları nasıl olmalı?
  2. Ambilight ne ise yarar?
  3. Philips TV bekleme modu nedir?
  4. LED TV kontrast oranı ne olmalı?
  5. TV arka ışık kaç olmalı?
  6. Ambilight TV nasıl kullanılır?
  7. LED Tv'de arka ışık ne işe yarar?

Philips LED TV görüntü ayarları nasıl olmalı?

PICTURE SETTING (GÖRÜNTÜ AYARI) seçeneğini seçin ve görüntü menüsüne girmek için sağ imleç tuşuna basın. Üst/alt imleç tuşuna basarak GÖRÜNTÜ ayarına girin. Seçmek için sağ imleç tuşunu, tercihlerinize uygun şekilde ayarlamak için üst/alt imleç tuşlarını kullanın. Menüden çıkmak için 'MENU' (Menü)-düğmesine basın.

Ambilight ne ise yarar?

Ambilight'ın dinamik ışık gösterileri odanızı sıcak ve canlı bir ışıkla kaplar. Ekranın kenarlarının arkasında bulunan akıllı LED'ler, ekrandaki renkleri gerçek zamanlı olarak duvarlara yansıtır. Bir kez deneyimledikten sonra diğer TV'lerden nasıl keyif aldığınızı sorgulayacaksınız.

Philips TV bekleme modu nedir?

Açma • TV'nin arkasındaki küçük kumanda kolu tuşuna basın. TV'yi bekleme moduna almak için uzaktan kumandadaki  tuşuna basın. Ayrıca, TV'nin arkasındaki küçük kumanda kolu tuşuna da basabilirsiniz. Bekleme modunda TV hala şebeke gücüne bağlıdır ancak çok az enerji tüketir.

LED TV kontrast oranı ne olmalı?

LCD'lerde genel bir kural olarak kontrastı yüzde 70-80'in üzerine ayarlamanızı tavsiye etmiyoruz. İyi bir plazma TV'de ise daha düşük bir kontrast oranı, muhtemelen size yetecektir.

TV arka ışık kaç olmalı?

LG Televizyon Görüntü Modu Ayarları
Resim Modu AyarlarıDoğal Işık (Canlı)Karanlık Oda (Sinema)
Arka Işık / OLED Işık8545
Kontrast9080
Parlaklık5050
Keskinlik3510
3 satır daha

Ambilight TV nasıl kullanılır?

Ambilight televizyonlar duvarla arasında yaklaşık 25 cm bir mesafeye monte ediliyor. Bu şekilde LED ışıkların renkleri daha geniş bir alana yansıtması isteniyor. Bundan daha uzak mesafeye televizyonunuzu kurduğunuzda ışıklar duvara tam olarak yansımıyor ve istediğiniz atmosferi yakalayamıyorsunuz.

LED Tv'de arka ışık ne işe yarar?

Görüntü sağlanabilmesi için tüm LCD TV'lerde panelin arkasından ışık gelir. Yüksek performans ve görüntü netliği için Sony, TV'lerde parlak bir arka ışık kullanır. Böylece, en karanlık görüntü kaynaklarında bile olağanüstü netlik ve olabilecek en parlak görüntüler sunulur.