Finansbank kaç taksit yapıyor?

İçindekiler:

  1. Finansbank kaç taksit yapıyor?
  2. Enpara nelere taksit yapıyor?
  3. Enpara Kredi Kartı nelere taksit yapıyor?
  4. Enpara taksit nasıl yapılır?

Finansbank kaç taksit yapıyor?

Ekstrenizin kesilmesinden ve asgari tutar ödemenizi yaptıktan sonra kalan 250-100.000 TL arası borcunuzu 6,9 ya da 12 ay taksitlendirebilirsiniz. Birden fazla QNB Finansbank kredi kartına sahipseniz her bir kartınız için ayrı ayrı Ekstre Taksit talebinde bulunabilirsiniz.

Enpara nelere taksit yapıyor?

Enpara.com Kredi Kartı'nızla her ay içinde yaptığınız 1.000 TL'ye kadar olan 3 adet harcamanızı vade farkı olmadan, herhangi bir masraf veya ek ücret ödemeden internet ve cep şubemizden kolaylıkla taksitlendirebilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı nelere taksit yapıyor?

Her ekstre döneminde Enpara.com Kredi Kartı'nız ile yaptığınız 3 harcamanızı toplamda 3.000 TL'ye kadar herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden internet veya cep şubemizi kullanarak sonradan taksitlendirebilirsiniz.

Enpara taksit nasıl yapılır?

Taksitlendirme işlemleri internet ve cep şubemizde yer alan "Kredi Kartı > Güncel dönem borcu" veya "Kredi Kartı > Harcama taksitlendirme" adımları kullanılarak yapılabilir. 3 adet faizsiz ve ücretsiz taksitlendirme hakkınızı 50 TL ile 3.000 TL arasındaki harcamalarınız için kullanabilirsiniz.