Fi çi Pi kitabı ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Fi çi Pi kitabı ne anlatıyor?
  2. Fi Pi çi serisinin ilk kitabı hangisi?
  3. Fi'den sonra hangi kitap?
  4. Fi çi Pi ilki hangisi?
  5. Azra Kohen neden Fi'yi bitiriyor?

Fi çi Pi kitabı ne anlatıyor?

Azra Kohen'in Fi'si. “Fi, deneyimin içinde kaybolmak yerine korkmadan deneyime sahip olmanın yolculuğudur. İçinde bolca bulunan manipülasyon, seks, aldatma ve aldanma hikâyeleri belki herkesin dikkatini çekebilir ama gerçeklerden yola çıkılarak ulaşılmak istenen yerde sadece farkındalık vardır.

Fi Pi çi serisinin ilk kitabı hangisi?

İlk kitabı olan Fi Akilah ismi ile yayımlandıktan sonra ikinci ve üçüncü kitabı Çi ve Pi Azra Kohen yazar adıyla basılmıştır.

Fi'den sonra hangi kitap?

Fi, Çi, Pi, üçlemesinden sonra AEDEN'i kaleme alan ve bizi bu kitapla uzun bir yolculuğa çıkartmayı başaran Akilah Azra Kohen isimli yazar, kitabı nasıl yazdığını, ne anlatmak istediğini, özel hayatındaki sırları bize anlattı

Fi çi Pi ilki hangisi?

Fi-Çi- Pi Üçlemesi Ne Zaman Yayınlandı? Sanatçının ilk eseri 2013 yılında Goa Basım Yayın tarafından, mahlası olan Akilah yazar ismi ile basılmıştır. İkinci ve sonraki basımlar Destek Yayınları tarafından Ağustos 2014 ve sonrasında basılmaya devam edilmiştir.

Azra Kohen neden Fi'yi bitiriyor?

İşte Kohen'in o açıklaması; “Birinci sezonda ilk bölüm evet kitaba bağlı ama ikinci bölümden sonra her şey değişiyor. ... İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım. Buradan Ay Yapım toplantısına gideceğiz.