Bursagaz kaç günde kesilir?

İçindekiler:

  1. Bursagaz kaç günde kesilir?
  2. Doğalgaz faturası ödenmezse ne zaman kesilir 2021?
  3. Doğalgaz aboneliğini nasıl iptal ettiririm?
  4. Bursa Doğalgaz kaç faturada kesilir?

Bursagaz kaç günde kesilir?

Hangi durumlarda gazım kesilir ? Üç durumda gaz kesilir. Borçtan Gaz Kesme : EPDK Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği gereği, son ödeme günü geçmiş olmasına rağmen ödenmeyen faturalar, ihbar edilmesine müteakiben, 3 gün içinde sayaç vanası aparatlanarak gaz arzı durdurulur.

Doğalgaz faturası ödenmezse ne zaman kesilir 2021?

İşte 'Doğalgaz faturası son ödeme tarihinde ödenmezse ne zaman kesilir?' sorusunun cevabı: Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.

Doğalgaz aboneliğini nasıl iptal ettiririm?

Doğal gaz aboneliğini kapatmak için bölgenizdeki dağıtım şirketinin abone merkezine başvurun. Konut aboneleri, birçok dağıtım şirketinin sunduğu online abonelik iptali hizmetini kullanabilir. Kullanım sözleşmesinin sona ermesi için, dağıtım şirketine kalan son borcunuzu ödemelisiniz.

Bursa Doğalgaz kaç faturada kesilir?

Kaç tane fatura ödemezsem gazım kesilir? Ödenmemiş fatura sayısına göre gaz kesme işlemi yapılmıyor.Bursagaz olarak her ay ödenmeyen bir önceki ayın faturası için gaz kesme işlemi yapılmaktadır.