Garanti Cep para transferi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Garanti Cep para transferi nasıl yapılır?
  2. Garanti CepBank ne kadar kesiyor?
  3. Cebe havale iptal edilir mi?
  4. Hesap Noya transfer nasıl yapılır?
  5. Cebe havale limiti ne kadar?
  6. Garanti CepBank en az ne kadar para gönderilir?
  7. Garanti para gönderirken ne kadar kesiyor?
  8. Numaraya atılan para nasıl çekilir?
  9. Bir hesaba yatırılan para geri çekilebilir mi?

Garanti Cep para transferi nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil'den İşlemler menüsüne girin. Para Transferleri altında yer alan Kolay Adrese Transfer seçeneğine dokunun. Para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu, kimlik numarası gibi bilgilerinden hangisi Kolay Adres olarak tanımlıysa seçin. Kolay Adres ve tutar bilgilerini girerek işleminizi onaylayın.

Garanti CepBank ne kadar kesiyor?

Garanti Bankası EFT ve CepBank ücretlerini 9,50 TL'ye çıkarmış. Havale ücretini de 3,50 TL'ye çıkarmış.

Cebe havale iptal edilir mi?

Cebe havale işlemleri gönderici tarafından iptal edilememektedir. Sadece cebe havale gönderimden 24 saat sonra alıcı tarafından çekilmeyen cebe havale tutarları otomatik olarak iade edilmektedir.

Hesap Noya transfer nasıl yapılır?

EFT işlemleri, alıcı kişinin ya da kurumun adı, banka şubesi ve hesap numarası yazılarak, ya da alıcının adı soyadı ve IBAN numarası belirtilerek gerçekleştirilir. İstenildiği takdirde yapılan işlemler kayıt edilerek veya düzenli EFT talimatı verilerek bir sonraki EFT işlemi çok daha kısa sürede gerçekleştirilebilir.

Cebe havale limiti ne kadar?

Cebe havale işlemlerinde gönderici ve alıcı için ayrı olmak üzere aşağıdaki işlem limitleri uygulanmaktadır. Günlük en fazla 500 TL ve en fazla iki adet işlem, Haftalık en fazla 1.000 TL ve en fazla 4 adet işlem, Aylık en fazla 1.500 TL ve en fazla 6 adet işlem gerçekleştirebilmelidir.

Garanti CepBank en az ne kadar para gönderilir?

CepBank para transferi işlemi gerçekleştirecek olan göndericiler ve alıcılar için limitler; Günlük en fazla 500 TL ve en fazla 2 adet işlem, Haftalık en fazla 2.000 TL ve en fazla 4 adet işlem, Aylık en fazla 3.000 TL ve en fazla 6 adet işlem olarak güncellenmiştir.

Garanti para gönderirken ne kadar kesiyor?

Garanti BBVA ATM'lerinden yapılan işlemlerde: EFT işlemleri için 0-1.000 TL arasına 4 TL, 1.000-50.000 TL arasına 8 TL, 50.000 TL üzerine ise 57,3 TL EFT ücreti, Havale işlemleri için 0-1.000 TL arasına 2 TL, 1.000-50.000 TL arasına 4 TL, 50.000 TL üzerine ise 28,65 TL havale ücreti alınacaktır (BSMV hariç).

Numaraya atılan para nasıl çekilir?

En yakın Garanti BBVA ATM'ye giderek, kart kullanmadan sadece "GİRİŞ"tuşuna basın, Ana menüden "CepBank Para Çekme" adımını seçin, Gönderenin cep telefon numarasını, kendi cep telefon numaranızı, gönderilen tutarı(gönderenden öğrenebilirsiniz) ve kısa mesajda yer alan şifreyi girerek, parayı çekebilirsiniz.

Bir hesaba yatırılan para geri çekilebilir mi?

Bu durumlarda bankayı arayarak bilgi verebilirsiniz.Banka Eft yapılan banka ile irtibata geçer ve durumu bildirir.Karşı banka da müşterisi ile iletişim kurar bu para transferinin doğru olup olmadığını sorar.Burada kişi onay vermediği sürece Eft yapılan para geri iade edilemez.Parayı geri iade edecek kişi yine hesap ...