Garanti nakit avans nasıl ödeniyor?

İçindekiler:

  1. Garanti nakit avans nasıl ödeniyor?
  2. Garanti nakit avans borcu nasıl kapatılır?
  3. Bonus kart taksitlendirme nasıl yapılır?
  4. Taksitli nakit Avans iptal edilir mi?

Garanti nakit avans nasıl ödeniyor?

Garanti Kredi Kartlarınız ile Garanti BBVA ATM'lerinden ve diğer banka ATM'lerinden nakit avans çekebileceğiniz gibi, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'nden de nakit avans çekebilir ve nakit avansınızı hesabınıza aktarabilirsiniz.

Garanti nakit avans borcu nasıl kapatılır?

Taksitli Nakit Avans kapama işlemi sadece Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi ve Garanti BBVA şubelerinden yapılabilir. Bu kanallara başvurmadan kredi kartına yapılan fazla ödemeler Taksitli Nakit Avansı kapatmaz.

Bonus kart taksitlendirme nasıl yapılır?

4 numaralı Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçerek peşin ödeme yapmak zorunda kaldığınız işlemleri taksitlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, BonusFlaş ve Garanti BBVA Mobil üzerinden de kredi kartı taksitlendirme işlemine başvurabilirsiniz.

Taksitli nakit Avans iptal edilir mi?

Faiz tutarı üzerinden %5 BSMV ve %15 KKDF alınmaktadır. ... Kısmi ödeme yapılması durumunda ise, ödeme tarihine ve miktarına göre faiz indirimi yapılarak yeni ödeme planı oluşturulmaktadır. Taksitler dönem borcuna eklenmektedir. Taksitli nakit avans işleminin iptal ve iadesi yapılamamaktadır.