iPhone ahizeden ses gelmiyor ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. iPhone ahizeden ses gelmiyor ne yapmalıyım?
  2. Ahizeden neden ses gelmez?
  3. iPhone 7 Ses entegresi sorunu neden olur?
  4. iPhone 7 Ses entegre sorunu nedir?
  5. Aramada neden ses gelmez?
  6. Telefondan ses gelmezse ne yapılır?
  7. iPhone 7 ses entegresi kaç para?

iPhone ahizeden ses gelmiyor ne yapmalıyım?

iphone telefonlarda Ayarlar – Genel – Erişebilirlik sekmesinde bulunan Telefon Gürültüsünü Gider özelliğini pasif konuma getirin. Tekrar ayarlara girin ve Ayarlar – Genel – Erişilebilirlik – İşitme Cihazları – İşitme cihazı özelliğini aktif konuma getirin.

Ahizeden neden ses gelmez?

Telefonunuzun ahizesinden ses gelmiyor, kısık geliyor ya da cızırtılı ses alıyorsanız eğer yaşanılan bu sorun sebebi sıvı – nem teması sonrasında ahizenin oksitlenmesi, alınan darbeler sonrasında ahizenin hasar görmesi, ahizeye kaçan toz ve benzeri partiküllerin ahize hoparlörüne hasar zarar vermesi olarak verilebilir.

iPhone 7 Ses entegresi sorunu neden olur?

Bu hata neden meydana gelir? Gri hoparlör genellike iPhone'unuzun anakartındaki “Ses entegresi“nden kaynaklanır. Bu parçanın arızalanması anakartın o kısmında oluşan aşırı ısınma veya darbe kaynaklıdır.

iPhone 7 Ses entegre sorunu nedir?

Gri hoparlör genellike iPhone'unuzun anakartındaki “Ses entegresi“nden kaynaklanır. ... Bu parçanın arızalanması anakartın o kısmında oluşan aşırı ısınma veya darbe kaynaklıdır.

Aramada neden ses gelmez?

Telefonla konuşurken karşı tarafın sesi gelmiyor ise telefonun ahizesi ses ayarlarından kapatılmış olabilir ya da donanımsal bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. İlk sorun sizler tarafından ses ayarlarına girerek giderilebilir. İkinci sorunda ise profesyonel bir teknisyen tarafından müdahale edilmesi gerekir.

Telefondan ses gelmezse ne yapılır?

Hoparlörü temizleyin. Hoparlörden ses gelmiyor demenizin nedeni kirden dolayı tıkanmış hoparlör olabilir....Hala ses gelmiyorsa, medya sesinin açık olup olmadığına bakın.
  1. Ayarlar bölümüne gidin.
  2. Ses ve Titreşim bölümüne tıklayın.
  3. Ses bölümüne tıklayın.
  4. Sesi arttırmak için Medya sürgüsünü sağa hareket ettirin.

iPhone 7 ses entegresi kaç para?

iPhone ses entegresi değişimi fiyat listesi
iPhone ModeliSes Entegresi Değişimi Fiyatı
iPhone 6S Plus299 TL
iPhone 7349 TL
iPhone 7 Plus349 TL
iPhone 8449 TL
14 satır daha