Zespira çiğneme tableti ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zespira çiğneme tableti ne işe yarar?
  2. Zespira tablet nasıl kullanılır?
  3. Zespira şase ne işe yarar?
  4. Zespira plus yan etkileri nelerdir?
  5. Zespira plus günde kaç kez kullanılır?
  6. Zaditen nedir yan etkileri?
  7. Zespira Plus hangi hastalıklara iyi gelir?
  8. Onceaır 5 mg ne için kullanılır?

Zespira çiğneme tableti ne işe yarar?

ZESPİRA çiğneme tableti, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. ZESPİRA 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet 5 mg montelukast içerir. Astım nedir?

Zespira tablet nasıl kullanılır?

Mevsimsel ve pereniyal alerjik rinitli erişkinlerde (15 yaş ve üzeri): ZESPİRA'yı günde bir kez ve genelde aynı saatte alınız. ZESPİRA'yı doktorunuz reçetelediği sürece günde bir kez alınız. Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz.

Zespira şase ne işe yarar?

ZESPİRA lökotrienler adı verilen maddeleri engelleyen bir lökotrien alıcısı (reseptör) antagonistidir (karşıt etki gösteren). Lökotrienleri engelleyerek astım belirtilerini iyileştirir, astım kontrolüne yardımcı olur ve alerjik nezleyi iyileştirir.

Zespira plus yan etkileri nelerdir?

durumunda meydana gelen en sık yan etkiler abdominal ağrı, uyuklama, susuzluk, baş ağrısı, kusma ve hiperaktivite. ZESPİRA PLUS'tan kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmışsanız bir doktor veya eczacı ile konuşunuz.

Zespira plus günde kaç kez kullanılır?

Önerilen doz 15 yaş ve üzeri erişkinler için günde bir tablettir (5 mg desloratadin ve 10 mg montelukast). Emin değilseniz doktorunuza veya eczacınıza danışarak kontrol ediniz. ZESPİRA PLUS'ın tercihen akşamları alınması önerilmektedir.

Zaditen nedir yan etkileri?

Ateş, nezle, ürperme, baş ağrısı, öksürük ve vücut ağrılarıyla birlikte deri döküntüsü, deride kızarıklık, dudaklarda, gözlerde ve ağızda kabarcıklar, Deride ve gözlerde sararma, dışkı renginde açılma, idrar renginde koyulaşma (sarılık, karaciğer hastalığı, karaciğer iltihabı, belirtileri).

Zespira Plus hangi hastalıklara iyi gelir?

ZESPİRA PLUS 5 mg desloratadin 10 mg montelukast olarak iki farklı etkin madde içeren pembe, oblong, bikonveks film kaplı iki katmanlı tabletlerdir. ZESPİRA PLUS 30 ve 90 tablet içeren Al-Al blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. idiyopatik ürtiker) belirtilerinin giderilmesi için reçetelenir.

Onceaır 5 mg ne için kullanılır?

Pembe renkli, yuvarlak bikonveks çiğneme tableti. ONCEAİR 5 mg çiğneme tableti, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda persistan astım tedavisi (gündüz ve gece semptomlarının önlenmesi, aspirine duyarlı astım hastalarının tedavisi ve egzersizin yol açtığı bronkokonstriksiyonun önlenmesi) için endikedir.