Iburamin Zero tablet kaç yaş için?

İçindekiler:

  1. Iburamin Zero tablet kaç yaş için?
  2. Iburamin cold şurup kaç yaşında?
  3. Son kullanma tarihi geçmiş şurup içilirse ne olur?
  4. Açılmış şurup bozulur mu?

Iburamin Zero tablet kaç yaş için?

Uygulama yolu ve metodu: İBURAMİN ZERO sadece ağız yolu ile kullanım içindir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: 12 yaş altı çocuklarda kullanılmamalıdır.

Iburamin cold şurup kaç yaşında?

12 yaşından büyük çocuklarda ve yetişkinlerde günde 3 – 4 kez 1 – 2 ölçek kullanılır. 6 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmaz. İstenmeyen etkiler, semptomları kontrol altına almak için gerekli olan en düşük etkin dozun en kısa sürede kullanılması ile en aza indirilebilir.

Son kullanma tarihi geçmiş şurup içilirse ne olur?

''İlaçların içeriğindeki etken madde, belli bir süre sonra parçalanır ve değişime uğrar. Bu nedenle, son kullanma tarihi geçmiş ilaçların kullanılmasını kesinlikle önermiyoruz. Süresi geçmiş ilaçların kullanılması hem etki azalmasına yol açarken, hem de istenmeyen reaksiyonlara neden olabilir.

Açılmış şurup bozulur mu?

Göz, burun, kulak damlaları da yine ağzı açıldıktan sonra 10 gün içinde tüketilmeli bu süreci, aşan ilaçlar kullanılmamalıdır. Ateş düşürücü, ağrı kesici şuruplar ve nezle şurupları doğrudan güneş ışığı almayan, serin ve kuru yerlerde, oda sıcaklığında (15-25 derece arasında), son kullanma tarihine kadar saklanabilir.