Auzef geçer not nedir?

İçindekiler:

  1. Auzef geçer not nedir?
  2. Auzef te 1 dönemde kaç kredi alınabilir?
  3. Auzef DC geçer mi?
  4. Auzef de çan eğrisi var mı?
  5. Istanbul Üniversitesi DC geçer mi?
  6. DC notu geçerli mi?

Auzef geçer not nedir?

Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.

Auzef te 1 dönemde kaç kredi alınabilir?

Toplamda öğrenciler dönemlik alacakları AKTS miktarını 45 AKTS ye kadar çıkarabilmektedir.

Auzef DC geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise CD, DC ve DD geçer harf notlarıdır. FF ise başarısız harf notudur.

Auzef de çan eğrisi var mı?

AUZEF te Çan Eğrisi sistemi yoktur. 2- Vizelerin ortalamaya etkisi %20, finallerin ortalamaya etkisi %80 dir. ... 4- Vizeden düşük aldığınızda dersten başarılı sayılmanız için final notunuzun sizi en az DD ortalamasına getirmesi gerekir. Diyelim ki vizeden 30 aldınız ortalamaya etkisi +6 olacaktır.

Istanbul Üniversitesi DC geçer mi?

Örneğin DC ve DD harf notları koşullu geçmektedir. AGNO değerleri öğrencinin üst yıldan DC ve DD harf notunu aldığı dersleri tekrar alıp almamasını ifade eder. Ancak unutmayın ki FF harf notunu alan bir öğrenci o dersten kalmış sayılmaktadır.

DC notu geçerli mi?

Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.