Hazal Türesan kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Hazal Türesan kaç kilo?
  2. Beliz Hazal Türesan kaç yaşında?
  3. Sinem Ünsal kimdir ailesi?
  4. Mucize doktor Beliz kac kilo?
  5. Mucize doktor da Beliz kaç yaşında?
  6. Burcu Biricik kaç kilo 2021?
  7. Mucize doktor acelya kac kilo?
  8. Sinem Ünsal babası nereli?

Hazal Türesan kaç kilo?

Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan, 1.70 metre boyunda, 51 kilo ve Boğa burcudur.

Beliz Hazal Türesan kaç yaşında?

Hazal Türesan (34 yaşında) yılında Ankara'da doğdu. Hazal Türesan ilkokul, ortaokul ve lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlayan güzel oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Sinem Ünsal kimdir ailesi?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmektedir.

Mucize doktor Beliz kac kilo?

2019 yılında İran-Türkiye ortak yapımı Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle adlı sinema filmiyle büyük beğeni topladı. Türesan 170 cm boyunda ve 50 kilogram. Saç rengi kumral, mavi gözlüdür.

Mucize doktor da Beliz kaç yaşında?

Hazal Türesan (20 Temmuz 1985), Türk sinema ve televizyon oyuncusu.

Burcu Biricik kaç kilo 2021?

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Mucize doktor acelya kac kilo?

Şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren Hayal Köseoğlu, 1.70 metre boyunda, 60 kilo ve İkizler burcudur.

Sinem Ünsal babası nereli?

Hayatı ve kariyeri. Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993'de İzmir'de doğdu. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmektedir.