Gümüş ağda nedir?

İçindekiler:

  1. Gümüş ağda nedir?
  2. Vivet sir el ağdası nasıl kullanılır?
  3. Sir el ağdası nerelerde kullanılır?
  4. Konserve ağda Nedir?
  5. Pudralı kalıp sir ağda nasıl kullanılır?

Gümüş ağda nedir?

Silver Sir Ağda: İçerdiği doğal bal mumu sayesinde düzenli kullanımda tüy azaltıcı etkisi vardır. Yumuşak çekişi ve kremsi yapısı gümüş renginin albenisiyle birleştirilmiştir. En ince tüylere kadar alır. Özel bölgeler hariç tüm vücutta kullanılabilir.

Vivet sir el ağdası nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Bezsiz kullanılır. 3-4 saniye soğuması beklenir. Yüz dahil vücudun her bölgesinde kullanılır. Tüylerin çıkışının ters yönüne doğru parmaklarla ucundan tutularak çekilir.

Sir el ağdası nerelerde kullanılır?

Bezsiz kullanılır. Özellikle yüz, koltuk altı ve bikini bölgesi için tavsiye edilir. En kısa tüyleri dahi alır. Düzenli kullanıldığında tüyler daha seyrek ve geç çıkar.

Konserve ağda Nedir?

Konserve Ağda. Doğal reçineden üretilmiştir şeker içermez. Ağaçlardan toplanan kaliteli reçinelerin, doğal balmumu ile özel süreçlerden geçerek işlenmesi ile üretilir. Konserve sir ağda, cildin üzerindeki ölü deriyi temizler, ipeksi bir doku kazandırır.

Pudralı kalıp sir ağda nasıl kullanılır?

Kalıp ağdaları pudralı, azülen ve naturel olarak tercih edebilirsiniz. Kalıp ağdalar el ile çekilir.Hassas bölgelerde ciltlerde kullanmaya özeldir. Acısı azdır. Kalın sürülür.Spatula ile kılların çıkış yönüne sürülüp ters yöne doğru el ile çekilir.