Mucovit ne işe yarıyor?

İçindekiler:

  1. Mucovit ne işe yarıyor?
  2. Mucovit C kaç gün kullanılmalı?
  3. Muconex C 600 nedir?
  4. Mucovit C 900 nasıl kullanılır?
  5. Multicold nedir ne işe yarar?
  6. Aferin nedir ne işe yarar?
  7. Magnorm 365 mg günde kaç kere kullanılır?

Mucovit ne işe yarıyor?

MUCOVİT-C etkin madde olarak asetilsistein ve askorbik asit içerir. MUCOVİT-C yoğun kıvamlı balgamın atılması, azaltılması, yoğunluğunun düzenlenmesi ekspektorasyonun kolaylaştırılması gereken bronkopulmoner hastalıklarda, bronşiyal sekresyon bozukluklarının tedavisinde kullanılan mukolitik bir ilaçtır.

Mucovit C kaç gün kullanılmalı?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: MUCOVİT®–C kullanırken her zaman doktorunuzun talimatlarına uyunuz. Emin olmadığınızda doktorunuza veya eczacınıza sorunuz. MUCOVİT®–C doktor tarafından aksi önerilmedikçe 4-5 günden daha uzun süre kullanılmamalıdır.

Muconex C 600 nedir?

Solunum yollarında mukolitik (balgam kıvamını azaltarak atılımını kolaylaştırıcı) etki gösterir. MUCONEX, 10 ve 30 saşe içeren ambalajlarda sunulur ve her bir saşe 600 mg Asetilsistein içerir. doz parasetamol alımına bağlı olarak ortaya çıkan karaciğer yetmezliğinin önlenmesinde kullanılır.

Mucovit C 900 nasıl kullanılır?

MUCOVİT-C yalnızca ağız yoluyla kullanılır. Bir bardak suda eritilerek içilir. Suda eritilerek kullanıma hazırlanan ilaç bekletilmeden içilmelidir. Efervesan tabletler çiğnenmemeli ve yutulmamalıdır.

Multicold nedir ne işe yarar?

MULTİCOLD baş ağrısı, diş ağrısı, akut migren atakları, şiddetli sinir ağrıları (nevralji), kas iskeler sistemi ağrıları, adet sancısı gibi hafif ve orta şiddetli ağrılar ve soğuk algınlığı gibi ağrının ateşe eşlik ettiği durumlarda kullanılır.

Aferin nedir ne işe yarar?

Aferin ilaç, öksürük ve soğuk algınlığı tedavisinde kullanılan parasetamol ve klorfeniramin etken maddeli reçeteli bir ilaçtır. Etkin maddelerinden parasetamol ağrı kesici ve ateş düşürücü; klorfeniramin maleat ise alerji önleyici etkiye sahiptir. Kapsül, şurup ve toz formları vardır.

Magnorm 365 mg günde kaç kere kullanılır?

Yetişkinler ve ergenler (12-17 yaş) için önerilen günlük doz 1-2 tablettir. Hamilelikte ve laktasyon döneminde önerilen günlük doz 1-2 tablettir. Uygulama yolu ve metodu: MAGNORM, ağızdan kullanım içindir.