Folic Iod 30 tablet ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Folic Iod 30 tablet ne için kullanılır?
  2. Folik Iod ne işe yarar?
  3. Folik asitin yan etkileri nelerdir?
  4. Folik Iod 12 aç mı tok mu?
  5. Folidoce aç karnına mı tok karnına mı?

Folic Iod 30 tablet ne için kullanılır?

Assos Folic Iod, içerdiği İyot içeriği ile normal enerji oluşumuna ve normal cildin korunmasına katkı sağlar. Bunların yanı sıra İyot: - Tiroit hormonlarının normal üretimine, - Normal tiroit fonksiyonuna destek olur.

Folik Iod ne işe yarar?

Folik asit ne işe yarar? Folik asit vücutta kan yapımı, yeni hücre oluşumu, DNA sentezi gibi önemli biyolojik süreçlerde rol oynar. Folik asitin damar sertliğini azaltarak kalp krizi, bunama ve felç gibi birçok kötü hastalığın oluşmasını da engellediği bilinmektedir.

Folik asitin yan etkileri nelerdir?

Yüksek dozda folik asit, mide rahatsızlıkları, karın krampı, ishal, bulantı, uyku bozukluğu ve sinirlilik hali gibi yan etkileri gözlenebilmektedir. Folik asit eksikliği de yorgunluk, halsizlik ve soluk ten rengi gibi sonuçlara yol açabilir.

Folik Iod 12 aç mı tok mu?

Demiri karnına almak daha faydalı iken şikâyetler görülür ise tok karnına alınabilir. 12. haftadan sonra demir ilacı başlanır ve gebeliğin sonuna kadar kullanılır.

Folidoce aç karnına mı tok karnına mı?

FOLIDOCE'nin yiyecek ve içecek ile kullanılması FOLIDOCE yemeklerden önce alınmalıdır. Bu kullanma talimatında: Hamilelik İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. FOLIDOCE gebelik öncesi ve gebelik sırasında kullanıldığında nöral tüp defektinin önlenmesinde endikedir.