Kurşunlu Şelalesi müze kart geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Kurşunlu Şelalesi müze kart geçerli mi?
  2. Kurşunlu Şelalesi saat kaça kadar açık?
  3. Düden Şelalesi ücretli mi?
  4. Kurşunlu Şelalesi nde mangal yakılır mı?
  5. Kurşunlu Şelalesi mangal yapılıyor mu?
  6. Düden Şelalesi'ne giriş Kaç Lira?
  7. Kurşunlu mezarlığına hangi Otobüs gider?
  8. Düden Şelalesi kapalı mı?
  9. Düden Şelalesi hafta sonu açık mı?

Kurşunlu Şelalesi müze kart geçerli mi?

Kurşunlu şelalesi doğa parkında bir vahadır. ... Tabiat parkı olduğu için giriş ücretli 6₺. Müze kart geçmiyor.

Kurşunlu Şelalesi saat kaça kadar açık?

Kurşunlu Şelalesi Ziyaret Saatleri Kurşunlu Şelalesi, haftanın her günü ziyarete açık olup, açılış kapanış saatleri yaz ve kış dönemine göre değişkenlik gösterebiliyor.

Düden Şelalesi ücretli mi?

Düden Şelalesi giriş ücreti yetişkinler için 2020 fiyatı 5 TL. Öğrenciler için ise 3 TL. Hiçbir şelalede geçmediği gibi burada da müze kart geçmiyor. Engelli, şehit yakını, gaziler ile 65 yaş üstü için girişler ücretsiz.

Kurşunlu Şelalesi nde mangal yakılır mı?

🍽Adeta saklı cennet gibi olan Kurşunlu Şelalesi içerisinde piknik yapma imkanı bulunuyor. Yerde ateş yakmak yasak ancak ayaklı mangal takımlarını kullanan ziyaretçiler var.

Kurşunlu Şelalesi mangal yapılıyor mu?

🍽Adeta saklı cennet gibi olan Kurşunlu Şelalesi içerisinde piknik yapma imkanı bulunuyor. Yerde ateş yakmak yasak ancak ayaklı mangal takımlarını kullanan ziyaretçiler var.

Düden Şelalesi'ne giriş Kaç Lira?

Yaz aylarında 08:00-19:30 arasında, kış aylarında ise 08:00-18:00 arasında ziyaret edip bu eşsiz doğal güzelliği görebilirsiniz. Giriş Ücreti 2020: kişi başı 5 TL. Şelale mesire alanı içerisinde yer aldığı için bu 5 lirayı ödedikten sonra piknik alanı için ayrıca ücret ödemenize gerek yoktur.

Kurşunlu mezarlığına hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Antalya Kurşunlu Kent Mezarlığı yakınından geçiyor: 519, MK81.

Düden Şelalesi kapalı mı?

Ziyaret Saatleri ve Günleri Saat 08:00'da ziyaretçiler için kapılarını aralayan Düden şelalesi mesire alanı için yaz saati uygulamasında kapanış saati 19:00'dır. Kışın ise bu bir ya da bir buçuk saat kadar öne çekiliyor. Yılın her günü hizmete açık olup, bayram günleri öğlen 13:00'e kadar kapalıdır.

Düden Şelalesi hafta sonu açık mı?

Düden Şelalesi Ziyaret Saatleri Düden Şelalesi, haftanın her günü ziyarete açık olup, açılış kapanış saatleri yaz ve kış dönemine göre değişkenlik gösterebiliyor.