Iri gözlü ne demek?

İçindekiler:

  1. Iri gözlü ne demek?
  2. Büyük gözler makyajla nasıl küçültülür?
  3. Iri gözlere eyeliner nasıl çekilir?
  4. Büyük gözlere far nasıl sürülür?
  5. Küçük gözler nasıl büyür?

Iri gözlü ne demek?

İRİ GÖZLER Merhametli, anlayışlı güvenilir insanlardır. Kendilerine güvenleri tamdır. Her şeyin fazlasını görmek ve bulmak isterler. Bu insanlarla düşünmeden dostluk kurulabilir.

Büyük gözler makyajla nasıl küçültülür?

Gözünüzün iç kısmına ve üst kısmına siyah göz kalemi çekerek gözlerinizin küçük görünmesini sağlayabilirsiniz. Büyük gözlerinizi küçültmenin diğer bir tekniği ise koyu renkli farlar kullanmaktır. Siyah, kahverengi ya da gri tonlarını göz kapağınıza sürün ancak göz kapağınızın yukarısına taşırmamaya dikkat edin.

Iri gözlere eyeliner nasıl çekilir?

Büyük Gözler Büyük (yuvarlak) gözler oldukça etkileyicidir. Bu yüzden büyük gözleriniz varsa ihtiyacınız olan tek şey onları olduklarından daha uzun göstermektir. Göz kapağınızda eyeliner uygulamasına başlayarak, dış köşelerin 1 cm ötesine kadar uzanan bir ok çizmeniz sizler için yeterli olacaktır.

Büyük gözlere far nasıl sürülür?

Büyük gözleri küçük göstermek için göz kapaklarınıza mümkün olduğu kadar koyu renk far sürebilirsiniz. Siyah far gündüz için çok iddialı olursa göz kapaklarınıza orta ton kahve far sürebilirsiniz. Ama farı göz kapağı çizgisinden yukarı asla taşırmayın.

Küçük gözler nasıl büyür?

Göz çevresini aydınlatmak için uygun renkte bir kapatıcı ile göz çevresindeki morlukları gizleyin, gözleri ön plana çıkarın.
  1. Her kadının bir kirpik kıvırıcısı olmalı! ...
  2. Siyah bir eyeliner ile kuyruklu bir çizgi çekin. ...
  3. Göz şişliklerini tedavi edin. ...
  4. Kaşlarınızın kavisi belirgin ve yukarı doğru olsun.
Daha fazla öğe...