Narivent sprey ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Narivent sprey ne işe yarar?
  2. Narivent nasıl kullanılır?
  3. Narivent sprey ne kadar?
  4. Nazoster ne kadar kullanılmalı?
  5. Rhinfant burun spreyi bebeklerde kullanılır mı?
  6. Hamile kadın burun spreyi kullanabilir mi?

Narivent sprey ne işe yarar?

Alerjik rinitli, non-spesifik vazomotor rinitli ve burun mukozası hipertrofik olan kişilerde burun tıkanıklığını açmak ve azaltmak amaçlı olarak kullanılır. Adenoidlerin enflamasyonlu hallerinde, akut ve kronik sinüzitlerde ödem çözücü olarak etki eder.

Narivent nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Spreyin koruyucu kapağını açınız. İlk uygulamadan önce, sprey bir defa havaya dağılana kadar, birkaç pompalama hareketi yaparak pompayı kullanıma hazır hale getiriniz (daha sonraki kullanımlarınızda buna ihtiyaç yoktur ve spreyi hemen kullanabilirsiniz).

Narivent sprey ne kadar?

Fiyat Analizi. Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 88,06 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 88,06 TLŞu Andaki Fiyat: 88,06 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en ucuz fiyatı!

Nazoster ne kadar kullanılmalı?

18 yaş ve üzeri erişkinlerde klasik başlangıç dozu günde bir kez her iki burun deliğine iki püskürtmedir. Semptomlar 5-6 hafta içinde kontrol altına alınamazsa doz, günde iki kez her iki burun deliğine iki püskürtmeye çıkarılabilir.

Rhinfant burun spreyi bebeklerde kullanılır mı?

9) Rhinfant burun spreyi bir günde en fazla; Yenidoğanlarda 2 diğer yaşlarda 3 defa ve her defasında her iki burun deliğine 1'er puf şeklinde kullanılır, bu dozu aşmayınız.

Hamile kadın burun spreyi kullanabilir mi?

Sadece burun tıkanıklığınız var ve başka bir şikayetiniz yoksa bu gebelik rinitidir. Ve önemsizdir. Ama sizi çok rahatsız ediyorsa, doktorunuzun önerdiği dekonjestan ilaçlardan fayda görebilirsiniz. Bu burun spreyi şeklindeki ilaçların uzun süre kullanımından kaçınılmalıdır.